web analytics

Nya kärlekar

Ja så har jag då träffat två nya killar som nästlat sig in i mitt :heart:

I går var tredje gången jag träffade dom och jag blir bara mer och mer förtjust, och det verkar som båda killarna tycker att jag är ok också ;-)

Har varit i Stockholm i helgen och bodde hos pappa och Leila och som vanligt blir man bortskämd när man är där – tack :inlove:

Och i går var jag ju så klart ut till min lillasyster och hennes man och deras två ljuvliga söner – mina nya kärlekar ;-) Grabbarna är 2,5 år respektive 8 månader och så himla trevliga. Tänk att jag blivit moster på gamla dagar och jag gillar det :yes: Tur dom har flyttat hem från England så man i alla fall kan träffa dom liter mer regelbundet.

Thérèse var sedan med hem till pappa och hon, jag och Leila hade en mycket trevlig tjejkväll, mycket prat blev det då vi inte träffats ordentligt på flera år. Men som sagt hädan efter kommer det INTE att gå så länge mellan gångerna.

I dag har jag varit på hundutställningen i Älvsjö och sett fina hundar, pratat med trevliga människor och handlat lite grann. Jag handlade inte så mycket då det är lite begränsande att åka tåg…. Sen fanns det inte så där jättemycket roligt att handla heller…

Nu sitter jag på tåget hem och njuter av lyxen med första klass och internet ombord :yes: att sen Jerker är gullig och hämtar mig i Alvesta så jag slipper sitta där en timme och vänta på nästa tåg då vi är försenade är ju lyxigt även det – tack älskling :inlove:

 

 

6 reaktioner till “Nya kärlekar”

  1. Visst är det trevligt att åka först klass?!

    (Jag ser att du har bytt layout igen. Den här var riktigt trevlig. Och vovvarna på headern är så söta. Typiskt att Király vänder bort huvudet – att försöka få mer än två hundar att titta åt samma håll samtidigt verkar omöjligt :-)

  2. Låter som du haft det riktigt bra i helgen härligt :) Men jag undrar är det inte så att du inte behöver handla nåt mer än att det inte fanns nåt att köpa? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.