web analytics

Intressant upplevelse

28022_10151300459494293_1055828776_n

I går var jag till Hässleholm och masserade hundar hemmas hos Petra på Dog Promotion och då hon, lite lyxigt, har en lada på tomten som är inredd till träningslokal fick Hojt åka med för lite träning tillsammans med Sara.

 

Hojt och jag började och som vanligt har vi det lite ”trögt” i början och jag blir för passiv och då frågade Sara om hon fick ”prova” Hojt och självklart fick hon det. Så himla intressant det var att se sin hund träna tillsammans med någon annan :yes:
Jag har ju tyckt att vi inte riktigt får till det i ordförståelsen men visst fanns det där och vilken härlig attityd han hade dessutom :inlove:

Vi fortsatte sedan träningen som vanligt och Hajja är verkligen duktig, snart dags för tävling där kan jag tänka mig :-))

Även Hojt och jag fick till bra träning och apporteringen, som är lite av en stötesten diskuterades och jag fick lite nya tips att prova och det kändes som det kunde vara något!

Men det får nog vänta lite då jag i natt åkte på värsta dunderförkylningen :no: bara krypa ner i sängen och hoppas den snabbt går över….

4 reaktioner till “Intressant upplevelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.