web analytics

Ny dag – nya möjligheter

Ja så känns det efter gårdagens hundträning och diskussioner :yes:

Jag och Sara tränade på Hässleholms HU i går innan vi åkte till Kristianstad och shoppade lite – jag hittade ett par byxor – äntligen :rotfl: Dessutom var jag in en sväng på Biltema, det gäller ju att passa på medan man är ute och far!

Ja så till träningen då….. Bara att inse att Király och jag HAR problem som måste lösas och det görs ”enklast” i vardagen… tur man har kamrater som stöttar :-* Strikta regler och 100 % fokus från min sida så ska vi nog fixa det här också! Om han sedan har den viljan att jobba i alla lägen som jag hoppas får vi se men vi tar en dag i taget!!

Lilla goa prins Hojt fick också ”träna” såklart och även där fick jag med mig några goda råd – tack vännen :yes:

Han har blivit riktigt duktig på att ligga på ”filten” och vänta:

Sara och Hajja har kommit lite längre i det här att vilja ”jobba tillsammans” – så himla duktigt par :heart:

Klart det blev en bild på Stimm och hans två senaste ”barn” (Király hamnade inte på bild den här gången) – Akinnaz Tok Stimm med Akinnaz Hajja och Akinnaz Herceg Hojt:

Blev en ”uppställningsbild” på fina prinsen också – en riktigt goding :inlove:

8 reaktioner till “Ny dag – nya möjligheter”

 1. Fina bilder på grabbarna. Tror jag sagt det förr men, man ska träna med dom som vill en väl. Och de tär så sant. Håller tummarna att det blir bra i slutändan.

  Kram

  1. Ja det ger en så mycket extra och när man sen både har bra träningskamrater på plats och bra ”telefonsupportskamrater” har man definitivt inget att klaga på :inlove:
   kram

  1. Tack :-))
   Ingen aning faktiskt – du har väl sett bilder både på hans mamma och hans pappa?! Han har samma färgbeteckning som sin mamma men vet inte om han blir så ljus, bara att vänta och se ;-)
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.