web analytics
Vardagen

Nähe

så gick det inte längre Cry

Vi bytte ju mat för ett tag sedan på Elton och hans mage visade sig fungera kanonbra på den så vi provade att ta bort cortisonet igen för att se hur det blev. Allt på inrådan från veterinären.
Han började klia sig ganska direkt men inte så mycket så vi lät det bero ett tag men nu har det bara ökat och ökat och dessutom har han börjat få blemmor igen.

Pratade med veterinären i dag och hon trodde inte att det var den luftburna allergin som spökade utan att det fortfarande var matallergin. Det tar tydligen väldigt lång tid för magen/tarmarna att återhämta sig, om dom alls återhämtar sig, när man väl tar bort det man inte tål.
Hennes råd var att köra cortison i några månader till innan vi återigen provar att ta bort det. Så nu blir det så. Började nu i kväll då han till att börja med ska få två om dagen för att sedan trappa ner till en varannan dag som vi ska hålla i någon/några månader. Sen får vi se hur vi gör,,,,,,

Jobbigt men ändå så mycket bättre än att han ska behöva klia sig och bli ännu mer stressad än han är normalt.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.