web analytics

Lydnadsfilmer på tjejerna

Idag fick även Jerker en plats på lydnadsträningen så vi åkte hela familjen. Roligt med sällskap och då kan man få en del av träningen filmad vilket är SÅ nyttigt!

Jerker tränade lite, lite rally med Impe och det gick över förväntan. Tyvärr var banan i andra delen av hallen och jag ville inte lämna tjejerna själva så det blev ingen film på dom men jag tog några bilder när dom gick iväg:

160228_impe

Luna och jag tränade korta pass och det mesta gick lite framåt idag vad man kunde se på filmerna utom inkallningen (:unknw:) Urdåligt engagemang trots att jag hade bollen så jag ska nog prova att köra inkallningen utomhus i stället. Fick en känsla av att hon inte riktigt gillar att jag går min väg när folk och hundar tjoar och leker precis i närheten så det får vi jobba på. Har i alla fall klippt ihop en lite film på de momenten som gick ok, och självklart får ni bara se dom bra delarna (:blum:)

Jerker körde ett kort lekpass och ett kort fokuspass med Raya men då han hade så jäkla ont i ryggen gick det sådär… Fast ingen av hundarna tyckte han skulle ligga och vila ryggen någon längre stund :inlove:

160228_alla_o_husse

Så jag fick köra lite med Raya också och hon är riktigt rolig hon med, och hon älskar både godis och lek vilket gör henne väldigt lättbelönad. Självklart filmade vi även hennes träning men ni får nöja er med att se lite av min och Rayas linförighetsträning:

8 reaktioner till “Lydnadsfilmer på tjejerna”

    1. Tack :heart:
      Ja hittills har hon inga problem alls med att ’träna’ med någon av oss, så behändigt :yes:
      kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.