web analytics

Lyckligare kille får man leta efter!

Idag var vi på whippetraceträning, det är vår första för året. Det är ju lite hektiskt så här års när både lure coursingen och whippetracet drar igång samtidigt men vi har sagt att vi ska försöka få till lite wr-träningar också. Varken Luna eller Impe kommer ju att få tävla någon mer LC, Luna kommer dock att få springa på träning och som testhund ifall det behövs, så om det fungerar med WR vore det ju skoj.

Med tanke på att Luna betedde sig på de två sista tävlingarna hon sprang förra året fick hon börja med att springa två ensamlopp, ett utan och ett med munkorg.

 

I andra omgången fick hon springa med en äldre stabil tik och det gick riktigt bra. Vi har sagt att vi ökar så smått med antalet hundar hon springer med på träning nu ett tag så får vi som om det kanske trots allt kan bli någon mer WR-start för henne, i alla på hemmabanan där hon är tryggare.

Men lyckligast den här dagen var trots allt Impe, för första gången på över 8 månader så fick han vara med och springa efter trasan :inlove: Bara att få komma ut och vara med och se de andra gjorde honom överlycklig:

 

Han fick springa ett lopp på förmiddagen och ett lopp på eftermiddagen och i kväll så ser vi ingen extra svullnad på tassen/handleden och han haltar inte mer än vanligt. Så otroligt skönt så nu ska vi sakta bygga upp honom och se om han kan hålla för whippetracet.

Ni får ursäkta bildkvalitén då alla bilderna är tagna med mobilen men jag var bara tvungen att föreviga detta tillfälle :inlove:

 

4 reaktioner till “Lyckligare kille får man leta efter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.