web analytics

Livet går vidare…

Det är en tung tid nu men det värmer verkligen att få så många kommentarer från er fina människor med empati där ute – tur att ni finns, och är många fler än jag visste :heart: de övriga glömmer vi :meeting:

En annan ”sak” som verkligen är skönt att ha nu när saknaden efter goa Elton är som störst är våra två ”ungdomar”, dom sprider verkligen glädje – var och en på sitt sätt :inlove:  I går kväll skulle vi försöka fota lite då Királys uppfödare ville ha månadsbilder, det gick sådär kan jag säga ;)

Ingen av uppställningsbilderna blev något att ha….. undrar om man kanske ska träna lite sånt? Man vet ju inte någon gång kanske även dessa grabbar hamnar på en uställning :-P  Ja, ja det finns så mycket annat att träna så det får nog vänta ett tag till ;)

Däremot var det inga problem att få en bild när jag tränade på en av agilityövningarna vi fick av bästa Malin i helgen:

Även Impe blev bra när vi provade övningen även på honom:

Sen blev det bara lite vanliga bilder, som den här där grabbarna verkligen undrar varför matte lagt den roliga leksaken på bordet dit dom inte når:

eller den här där man undrar vad det är de försöker kommunicera om:

för att inte tala om den här som väldigt mycket berättar om deras olika läggningar, och framför allt vems hund som är vems :D

22 reaktioner till “Livet går vidare…”

 1. Hej!
  Läste om den oerhörda förlusten av er Elton…så sorgligt. Hoppas nu att ungdomarna ger er glädje och tröst! Och som sagt, med en whippet har man aldrig tråkigt…. :-)
  Tänkte fråga er om ni har möjlighet att åka på någon av Whippetklubbens utställningar. Kalmar/Påryd 9/7 och/eller Ronneby 13/8. Man behöver inte ställa ut, utan kan komma dit som besökare, möta whippetfolk (som oftast är riktigt trevliga typer…) och träffa släktingar till Impe!! Vore så trevligt att få träffa er och den lille guldklimpen!

  Hälsningar
  Maria, pappa Chippen o brorsorna

  1. Vi kommer i alla fall till Påryd den 9/7 sen vet vi inte hur det blir den 13 augusti.
   Ska bli så roligt att träffa dig och ”släkten” :))

 2. Hur tungt det än är blir det förstås lättare med de yngre hundarnas hjälp. Och även om det inte blir mindre sorgligt kommer ni relativt snart att märka hur mycket enklare det blir när man inte måste anpassa sig efter den sjuka hunden. Då blir det också lättare att se det kloka i beslutet. Fast allt det där vet ni ju redan egentligen.
  Kanske ett lite virrigt och otydligt inlägg, men jag hoppas du förstår vad jag försöker säga. KRAM till er

 3. Ja hundarna är såå bra att ha när det är jobbigt!! Finna ingen som tröstar som de och de har alltid nåt för sej som man inte kan låta bli att le eller skratta åt! Tur det!
  Kramar till er!! <3

 4. Ååå vilka fina bilder och vilket fokus Király har på sista bilden :inlove:
  Det är otroligt vad lik Impe är Kalle färgerna nästan mer nu när han är lite äldre!

 5. Det är i såna här jobbiga stunder det är extra skönt att ha fler..även om det inte tar bort sorgen och saknaden så lindrar det lite :heart:
  Härliga bilder..de är så söta..
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.