web analytics

Dubbla känslor

Det värsta med att ha hund är när de blir sjuka (fysiskt och/eller psykiskt) i något som inte går att bota. Man gör allt man kan för att de ska må så bra som möjligt men tillslut kommer man till läget när frågorna dyker upp: Har hunden ett bra liv? Är det värt detta?
En sjuk hund påverkar inte bara sig själv utan även resten av flocken, både de två och fyrbenta.
Som alla som läser här vet har ju Elton varit dålig en längre tid, både genom sin allergi och genom sina rädslor och vi har grubblat både jag och Jerker på hur vi ska kunna underlätta för honom och var gränsen går. Jerker och jag har i många lägen olika åsikter men inte när det gäller de stora frågorna i livet. Det visade sig i söndags när vi än en gång tog upp Eltons hälsa att vi kommit fram till samma beslut…………… Tufft, jobbigt, ledsamt men för både Eltons och övriga flockens skull fick han i går somna in…….

Gråter och saknar honom så mycket men jag vet att det var det enda rätta då han nu slipper allt lidande. På ungdomarna märks inget negativt ännu, vi får väl se hur det blir med tiden…..

Älskade Elton du gav oss så mycket som fortfarande finns kvar – utan dig hade vi inte haft så många nya vänner och ingen av de två ”ungdomarna” hade heller kommit in i våra liv :heart: vila i frid :heart:

Avslutar med att säga tack till er alla som stöttar oss i detta – både här i bloggen, privat och på Fb. Det gör verkligen skillnad att känna att det finns folk som bryr sig där ute  :rose: :heart:

19 reaktioner till “Dubbla känslor”

 1. Fy vad tråkigt :( Jag förstår verkligen det där med dubbla känslor. Ta hand om er och resten av flocken

 2. Stor Bamsekram till er båda, förstår att det va ett fruktansvärt jobbigt beslut, nu hoppas vi på att oturen med krassliga vovvar har vänt. Tänker på er.

 3. Tuffa men ibland nödvändiga beslut och vi har ändå möjligheten att säga STOPP nu får det vara nog. Ni hade inte kunnat gjort mer. Lider med er, det är jobbigt, speciellt när det gäller en så ung hund.
  KRAM

 4. Sorgligt, men jag tycker ni är tappra som kämpat så länge och satsat så mycket tid, pengar och engagemang på att ge Elton ett bra liv. Men nånstans måste man stanna och fundera på om det är det rätta. Jag tror att ni nu får mer ork och glädje över till de två ungdomarna och Elton slipper klåda och besvär.

 5. Usch och fy va tråkigt, gråter när jag läser för det är så lätt att relatera till. Va´starka ni är som tog beslutet! Kram till er alla!

 6. KRAM <3 KRAM <3 bra beslut att tänka på våra 4benta i första hand <3<3<3

  Strongt gjort vännen <3

 7. Åhh fy så ledsamt..lilla Elton :heart: :cry:
  Lider med er..tänker på er..tröstekramar till er :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.