web analytics

Läkarbesök och vår

Efter mitt fall så har vänsterarmen inte blivit bättre så idag tog jag mig äntligen samman och gick till doktorn igen. Fick ett insidertips på vem jag skulle gå till då min ordinarie inte är i tjänst just nu och jag tyckte han var bra  *yes* Han tog skadan på allvar och skrev ut tabletter så jag förhoppningsvis ska få sova och skrev även en remiss till magnetröntgen då han trodde det kunde vara en trasig muskel som spökade. Så nu hoppas jag att det inte är allt för lång väntetid dit så jag kan bli bra i armen snart *yess*

Inte nog med att det är jobbigt att ständigt ha ont det är svårt att träna hund också… Just nu tränar vi alltså inte så mycket men ett pass med spårupptag och några korta, korta pass med början till tungapportern har det i alla fall blivit.

Våren har ju gjort sitt intåg och det är så skönt att kunna gå ut i trädgården och bara göra något litet samtidigt som alla kan vara med.

150317hojt_luna

En annan bra sak är alla blommor som börjar titta upp – man blir så glad av att se naturen komma till liv och se alla färger som dyker upp:

150317_blommor1

150317_blommor2

150317_blommor3

150317_blommor4

Insåg när jag höll på att det var en del arbete på gång i blommorna och klippte jag lite på en av bilderna så blev det faktiskt en riktigt ok bild på, vad jag tror är, ett bi:

150317_blommor5

2 reaktioner till “Läkarbesök och vår”

  1. Cissi fotar kryp!!!! :-D Fint.
    Prova att lägga dig på magen nästa gång. Särskilt om du fotar med finkameran ;-)
    Så eländigt att du inte kan sova :-(( Hoppas det är bättre med det nu! Classes spräckta muskel i ryggen tog typ två månader att läka.Utan att träna hund. Ta hand om dig :heart:

    1. Nja har tillräckligt svårt med min arm utan att kräla på marken också ;-) Det var inte meningen att fota ”krypet” utan det såg jag först i datorn :-D

      Ja tabletterna hjälper en del faktiskt *yes* Första skadan är sedan oktober och det är fyra veckor sedan jag fyllde på den genom att landa på skuldran/axeln så tyvärr verkar det vara svårläkt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.