web analytics

Konvalescent

121203_hojt1

Dagens vistelse på Kalmar Djursjukhus blev inte så lång som jag befarat och vi blev mycket bra omhändertagna både jag och Hojt!
Knölen under Hojts haka visade sig vara en spottkörtel som täppt igen och samlat på sig bakterier och blivit inflammerad och behövde rensas och få ett dränage. Självklart frågade jag varför den täppt igen men det vet man tydligen inte. Det bara blir så ibland men det är ingen fara utan när man rensat och hunden fått antibiotika så läker det ut.

Typiskt att det hände just nu bara… Vi märkte den i söndags så han fick vara hemma hos husse medan jag och Király åkte till Sara och hade en mycket trevlig kväll och bra träning på måndags morgonen. Vi var på ett nytt ställe vilket innebar att Kiraly var lite sådär men vi fick ändå till bra träning och några moment var till och med riktigt bra :-D

På eftermiddagen masserade jag 5 hundar hos Petra innan jag åkte hem – det gäller att förena nytta med nöje ;-)

Hade hoppats på milt i helgen så vi kunde få till lite utomhusträning men med tanke på att Hojt nu är konvalescent några dagar så gör det inget om det fortsätter vara så kallt som det är nu. Jerker ska på ett årsmöte på lördag och är eventuellt bokad på något annat på söndag så jag och Király får väl hitta på något hemma i stället.

12 reaktioner till “Konvalescent”

  1. Nä och enligt senaste prognosen jag såg så ska den göra det här ner i alla fall ;-)
   För skicla upp lite till er också så fort den dyker upp :-D
   kram

 1. Eh.. jo det gör det visst! Gör något alltså. Att det är kallt. ;)
  Fast förenas det med sol så går det att stå ut.

  Stackars Hojtet! Krya på sig nu!

  1. Hmm då det i dag var -18 när vi vaknade så tar jag nog tillbaks det där om att det inte gör något – vill ju kunna gå ut i alla fall ;-)

   Ja nu hoppas vi att han snart är helt återställd!!

  1. Nja tror inte det… Det här var verkligen en stor ”knöl”, säkert 5 cm lång…

   Ja jag hoppas det :-D

 2. Lilla Hojten hoppas nu det läker bra och nästa gång får han och Hajja ta igen det dom missade i helgen! Ni var jätte duktiga du och Kiraly du får inte glömma dom enorma framsteg ni gjort på sista tiden för ett halvår sedan hade ni inte rett ut det passet så bra som ni gjorde nu :)

  1. Ja det tror jag verkligen dom längtar efter – Hojt undrade så var jag gömt Hajja när jag kom hem <3
   Nej du har rätt vi har verkligen kommit en bra bit på väg och nu ser jag verkligen fram emot att få komma ut i appellen med honom :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.