web analytics

Grå-tråk

131205_1

Efter den trevliga måndagen har det bara gått neråt den här veckan, trist väder och stackars Jerker som fick ryggskott i tisdagskväll. Dessutom är Impe fortfarande inte bra så idag fick han en ny variant antibiotika :no:

Inte har det blivit mycket hundträning heller, bara lite fjärr-träning i ”träningsrummet”. Däremot har det blivit en hel del annat gjort, bland annat har jag kommit en bra bit i ordningsställandet av mottagingen/förrådet/keramiken. Är jag lite energisk i morgon så blir det kanske klart då :yes:

Ett antal härlig hundpromenader har det dock blivit, både i trevligt sällskap och ensam. Idag hann vi inte ut på långrundan innan det började regna men så farligt var det inte och då Impe fick ha regntäcket på sig så tycket även han det var riktigt skönt med en skogspromenad!

 

131205_2

131205_3

 

4 reaktioner till “Grå-tråk”

  1. Nä riktigt skit väder är det men det är bara gilla läget inget man kan påverka vettdu :-P Krya på sig till Jerker inte kul med ryggskott.

    1. Nej det är ju inte det…. Fast är man bara rätt klädd är det riktigt härligt att gå en ordentligt promenad, och fördelen är ju att man inte möter någon alls ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.