web analytics

Funderingar

Igår var jag på hundutställningen i Växjö. Inte för att det var så spännande hundraser i går utan för att shoppa ;)

Träffade några vänner som jag satt och snackade med ett tag och sedan var våra grannar där med sin hund så hos dom var jag också och pratade. Hjälpte även till med fotograferandet, hoppas det blev någon hyfsad bild :)

Idag är Jerker och Elton på kurs. Pratade nyss med Jerker och han var supernöjd och tyckte kursen var väldigt givande och han hade fått mycket bra med sig för framtiden och det är tur det då dom kommer att fortsätta träna tillsammans. Jerker har inga höga ambitioner utan det blir kanske en appelltävling, eventuellt en lydnadsetta och sedan mest vallning. För övrigt hoppas vi att Elton mognar på sig och blir stabilare med tiden, i alla fall inte att det blir sämre än vad det är……

Själv har jag varit i trädgården då vi har haft soligt och fint väder. Fick det sista på gräsmattan klippt och löven undanräfsade. Beskar lite på några av fruktträden också, jag tycker det är den roligaste delen av höstfixandet :D

När jag åkte fram och tillbaks till Växjö i går funderade jag en hel del på det här med hunderiet. Försökte komma fram till vad JAG vill utan att rätta mig efter någon annan än Jerker. Vi pratade en hel del i går kväll och det är så skönt att ha en karl som stöttar en i alla lägen – bamsekram till världens bästa man!!

7 reaktioner till “Funderingar”

 1. Skickar en kram, vet ju hur det är att gå och fundera, inte så himla lätt alla ggr att fatta ett beslut sen. Håller tummarna för dej och alla dina beslut

 2. Sara: Ja och båda instruktörerna hade visst blivit väldigt förtjusta i Elton :D

  nmp: Visst är jag ;)

  Jömsöligan:
  Jo dom är ju lite sena så vi hoppas på det bästa :)
  Nja, så mycket var det inte men jag kom hem med en leksak och godis till Elton i alla fall. Ett par skor till mig blev det också.
  Ses på måndag, glöm inte Heidi ;)
  kram

  Bettan: Jag har ju inte mått så bra (och gör inte heller) så Jerker fortsatte ju min appellkurs och tog även över den här helgkursen vi var anmälda till och det fungerar bra mellan dom.
  kram

 3. Inte alltid så lätt att veta vad man själv vill..hoppas du kom fram till nåt :)
  Kul att kursen och deras träning går bra..Han mognar snart den lilla ulltussen..men det tar ju längre tid med karlar som du vet *fniss* , det blir nog bra i slutänden ska du se..
  Vi ska till Växjö imorgon..var det nåt att ha?
  Hoppas ni har en skön helg..syns på måndag..Kram

 4. Beskar lite på några av fruktträden också, jag tycker det är den roligaste delen av höstfixandet

  Du är så brutal :-D

 5. Vad roligt att Jerker var nöjd med kursen och att det fingerar så bra med deras träning :)
  Det är inte alltid lätt att komma fram till vad man själv vill, det är så mycket lättare att lyssna till andra och anpassa sig, hoppas nu kom fram till något bra i alla fatt :O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.