web analytics

Förändring

Nu lägger jag om mitt bloggande och passar på att byta tillbaks till ett gammalt kärt tema!

Jag är en engagerad typ av person och försöker ge mycket i alla former av umgänge. Tycker en hel del också men har inga problem att ta en diskussion med de som tycker annorlunda. Men nu har jag tröttnat på vad folk skriver och vad dom inte skriver och i största allmänhet på hur folk beter sig här ute på nätet så nu lägger jag om stil.

Hädan efter kommer ni bara att få läsa vardagliga saker och om vår hundträning här (Tyvärr Erica så försvinner dagens tanke :-( ). Vill ni ändå fortsätta följa oss är ni varmt välkomna men jag kommer inte att ”annonsera” bloggandet någonstans så ni får ha egen koll, och skriv gärna en kommentar nu och då det är alltid trevligt :highfive:

I måndags kväll hade vi SPA-kväll för Elton och Király. Först gick husse en sväng med dem sedan fick de varsin helkroppsmassage av mig och efter det en genomkamning. Avslutade med att husse badade båda två. Allt fram till badet var uppskattat, däremot kunde båda gärna ha avstått från själva badandet ;)
Efter badet tog jag lite av Királys mat och gick ut i hallen och tränade lite fotposition. Snacka om rolig hund, han jobbade precis lika bra för torrkulorna som han gör för korvbitar! Kan ju ha berott på att han var lite varvad efter badet men det var ändå kul att se honom :inlove:

Igår var det en helt ljuvlig dag och på förmiddagspromenaden passade jag på att prova uppletande. Király har bara gjort det en gång tidigare och hade första gången en tendens att spåra men andra gången gick han riktigt bra. Elton är superduktig och gillar verkligen uppletande. Han fick två saker och gick klockrent :yes:

Nya telefonen tar helt ok kort – roligt:

16 reaktioner till “Förändring”

 1. Det viktiga är att du gör som du själv känner är rätt!
  Jag kommer SJÄLVKLART att fortsätta läsa.

  Kram

 2. Ja du B-M det är fler här hemma som håller med Sara. Jerkers kommentar när han hörde vad hon skrivit var: ”Huvudet på spiken” :yes:
  Så vi får väl se hur det blir man ska aldrig säga aldrig heter det ju ;)

 3. Håller med Sara, tror du kommer igen! Klart du ska fortsätta tycka till i bloggen. Men det är ju inte fel att ”bara” skriva om träning. Det gör du ju så bra.

 4. Trist att du känner så men jag förstår dig! Men jag känner dig också och tror inte detta blir så lång varigt du har alldeles för många åsikter för det ;)
  Stor Kram!

 5. Roligt att du kommer att fortsätta läsa Bettan – och diskutera träningen kan vi ju alltid göra ;)
  kram

  Så kul att du är här och läser Peter :))
  Fortsätt gärna med det, det kommer ju att bli en hel del skrivet här ändå ;)
  Självklart ska vi försöka höra av oss när vi är i er närhet, och roligt om ni gör detsamma :yes:

 6. Hej!
  Trist att du känner att det blivit för mycket negativt. Hoppas att lusten kommer tillbaka. Jag hör till dem som uppskattar det du skriver och vill bara påminna om att man ska lyssna mycket på de som är uppskattande och mycket lite på resten.
  Ni får höra av er om ni är i närheten så lovar jag att göra det om vi är i er närhet.

  Hälsningar från
  Peter & Hasse

 7. Inte lätt i bloggarnas värld, en sak om man är ute för att provocera en annan om folk blir provocerade av det man skriver utan att det var meningen. Diskutera är alltid kul, om alla har samma åsikt om allt så blir det ju ingen diskussion vilket inte är så kul ju. Sen är det ju en sak att göra det muntligt och en annan skrifligt.
  Vi kommer iaf att fortsätta läsa o kommentera.
  Kram

 8. Ja badet är väl inget kul.. Om det inte är ett surdike. tycker iaf mina hundar :D :D

  Ja det är inte lätt det här med nätet… man ska tänka på vad man skriver, det är ju självklart att man inte hänge rut vem osm helst.. men samtidigt så är det (ex) MIN blogg och MINA åsikter. vill man inte se det läs inte. Men folk kan väl inte låta bli.. vet vilket liv det blev när jag skrev om att jag inte gillar blandrasavel. Och jag skrev klart och tydligt att jag inte har nåt emot blandrashundar, de är lika älskade av sina ägare, men när en uppfödare håller på med blandrasavel, utan att kolla upp sjukdomar och hälsoprogram och allt och tar ut hutlösa priser utan att ha lika mkt kostnade som en ”riktig” uppfödare, ja jag tycker inte det är ok!
  men men.. Man råkar alltid reta upp nån :D

  Kul att du iaf fortsätter!!! Ska bara komma ihåg att hålla koll själv.. var perfekt med att du la ut det.. Jag är ju bara på FB nu annars.. :)

  ha dte gott
  och ta hand om dej!!

  1. Visst är det så att man får skriva vad man vill men just nu orkar jag inte engagera mig…..

   Ja nu får du ha koll själv, och jag hoppas verkligen att det är ”värt” att komma ihåg att komma hit ;-)

   Ha det jättebra själv!
   kram

 9. Konstigt att de inte uppskattade HELA spagrejen ;-)

  Ibland behöver man allt en ”omstart”, kul att du iaf kommer fortsätta skriva om er träning :)

 10. Ja ibland orkar man inte.. Som du vet så har ju jag med tappat lusten och vet inte när jag hittar den igen att blogga.. Men den kanske kommer den med.. :heh:

  Det här med att skriva på nätet är ju inte alltid av godo. Ibland kan man bli rejält sårad. Av både det som är menat och det som inte är menat men blir missförstått.

  Just nu kör jag mitt eget race och det känns ganska gött det med. Det jag ändå ska försöka få till är en kaninhemsida nu när jag väntar smått :bunny: :bunny: :bunny: har bara inte fått ändan ur.

  1. Nej det finns nackdelar också så nu blir det bara skrivet om vardag och hundträning framöver – för att jag själv vill och vill ni andra läsa är ni välkomna :))
   Ser fram emot en kaninsida från dig, behöver du hjälp är det bara att du säger till!

 11. Skitsnygg layout :yes:
  Vet inte vad som har hänt som gjort att du känner att du behöver ändra på ditt sätt i din blogg, tråkigt att du upplever det så!
  Kan säga att min hundar är lite avundsjuka på denna spakväll ( förutom badet då ;) ) Lite ompyssling hade inte suttit fel!

  1. Tack :)
   Behöver gör jag väl inte men just nu tröt mitt engagemang – någon gång kanske det kommer tillbaks ?:-)
   Du får komma hit med dom så fixar vi en SPA-kväll åt dom också :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.