web analytics

Dur och moll

Ja dagens träningar har gått i både dur och moll…
Började med ett frispår för Kungen med hans matte i slutet – gick kalasbra!
Sen fick Hojt ett låååångt spår, ett par – tre hundra meter med några klurigheter som han löste riktigt bra. Tyvärr blev det en bit bakspår men vi får se det som en lärdom. Två pinnar på slutet när han började bli trött som han markerade bra. Jättenöjd då han verkligen spårade superfint hela vägen trots att det var mer än dubbelt så långt som han har spårat tidigare :heart:
Impe fick också ett längre spår än vad han är van vid och dessutom en 90 graders vinkel. Han hade spårat superbra även han enligt Jerker :yes:
Kiraly fick ett vanligt spår som avslutning men det blev sådär… Får verkligen ta mig en funderare på hur vi ska gå vidare.
Efter lunch fick Kiraly en platsliggning med nya hundar vilket gick bra och sen körde vi ett pass lydnad där han gick periodvis jättebra. Och det trots att det regnade – jättenöjd!
Hojts eftermiddag bestod av uppletande för andra gången i sitt liv och han kan nog bli bra även på det ;-) Vi hade två korridorer vallade och han fick en sak nästan längst ut i varje. Han hade lite svårt att ta sig ut först men när matte var tyst jobbade han sig ut fint och verkligen letade. Kom snabbt in med sakerna när han hittat dom – duktig liten kille!!
Nu sover alla tre sött och vi kan med gott samvete gå ut till middagen och ha en trevlig kväll :-))

4 reaktioner till “Dur och moll”

 1. Kenszo är väldigt ojämn i spåret! Så fort han blir minsta lilla osäker på om han gör rätt, så fungerar inget i spåret:) Jag måste se till att jag lyckas varje gång att förmedla vad jag vill! Att frispåra mycket, mycket utan att blanda in annat har hjälpt upp motivationen mycket! Csim däremot är som om hon vore född med alla kunskaper i spåret! Hon kan spåra länge, noga genom de mest olika terränger utan att tappa fokus en sekund och plocka alla pinnar!
  Ge inte upp!! Våra killar behöver lite tid på sig ibland bara, sen går det som tåget:))

  Blir så glad varje gång jag läser om hur bra det går i lydnaden Cissi:))

  1. Vet inte om Király är osäker direkt utan mer att han inte riktigt har rätta motivationen – för när han har det är han jätteduktig :inlove:

   Tack – ja i lydnaden har vi hittat rätt motivation och nivå så där går det riktigt bra just nu för att vara oss ;-)

  1. Jo jag vet… hur svårt ska det vara ;-)

   Nu ska vi inte vara sådana, för Hojt VAR det långt!!

   Tack det hade vi :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.