web analytics

Det gick bra

Det gick riktigt bra med föredraget om friskvård och rehabmassage för hund i går för ”Hundkexen”  – KUL!

Det var en mycket trevlig kväll och dom verkade tycka föredraget var intressant. Det blev en del frågor och diskussion efteråt och det kändes bra. Dessutom åkte jag med två som jag även går uppfödarutbildningen med och vi hade mycket bra och intressanta samtal i bilen både dit och hem.

Förstår inte varför vädret alltid ska överdriva. Nu har det varit snö och kallt mer eller mindre sedan före jul….. Kan det inte räcka snart? Skulle så gärna vilja komma igång med spårandet igen. Uppletandet fungerar som tur är att träna då vi har fina skogsmaskinspår rakt ut i skogen här ovanför.

Dagens tanke:

I vissa kretsar verkar det vara ”fult” att ha hunden i koppel och träna på det – undrar varför?

8 reaktioner till “Det gick bra”

 1. Ja, det där med hundar och koppel kan man fundera mycket kring. en del blir provocerade av att man har koppel på, andra tvärtom. Ha det bra!

 2. Ok du menar så..det är klart jag tycker hundar ska få springa lösa..det behöver de..är ju tyvärr inte alla som har en stor trädgård..som vi har..
  Men det kräver ju att man tar ett ansvar också..tyvärr så tar ju inte alla hundägare det..
  Det är ju ingen rättighet..

 3. Jönsöligan: Ja inte fult så utan mer så att ”klart min hund ska få vara lös – jag ska inte behöva ha koppel på”
  kram

 4. Heidi har jag lös till 99%..i stort sett bara koppel på transportsträckor..men det är här hemma..är vi någon annanstans så har jag henne givetvis i koppel..och det kan ju finnas tillfällen här hemma när jag sätter på det också..

  Varför skulle det vara fult (har jag inte heller hört talas om)..men de finns ju också de som har hunden lös som kanske inte skulle ha det..det är väl heller aldrig fel att träna koppelträning ;-)

  Kul att det kändes bra med ditt föredrag :)
  Kram

 5. Sara: Tack :D
  Jo men den drar ju inte om den alltid går lös – men kan man verkligen ha en hund lös gämt?!?

  Bettan: Jag hoppas det :)
  kram

 6. JA, NU RÄCKER DET VERKLIGEN. Lite värme och sol igen vill vi ha.
  Vad skoj att föredraget gick bra kanske det kan bli mer av den varan och att det kan ge lite kunder.

  Kram

 7. Vad roligt att det gick bra igår, men det förvånar mig inte du vet ju vad du pratar om :)

  Dagens tanke kan jag nog inte uttala mig om då jag inte hört talas om det innan… det vore väl mer pinsamt att ha en hund som drar i koppel?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.