web analytics

Det finns många fantastiska människor

Jag och tjejerna var i Skåne i början på veckan och dels hälsade på bästa Sara och Qlura och dels var på en nosework-grej i Örkelljunga.

Supertrevligt hos Sara som vanligt och det är så skönt att våra hundar fungerar bra tillsammans. Sara luftade kameran en stund innan jag och tjejerna skulle fortsätta vår färd:

160531_alla_tre

160531_luna2

160531_raya1

160531_luna1

Tisdagen tillbringade vi sen på Örkelljunga Utbildningscentrum Hund där det var 8 noseworkinstruktörer som skulle godkännas som SNWK-instruktörer och vi var ”elev-ekipage”. På förmiddagen var det för nybörjarhundar så då fick Raya prova nosework för första gången i sitt liv, och hon tycket det var roligt och var som vanligt nyfiken och duktig! Luna var fortsättningshund på eftermiddagen då det var fler övningar, och hon var också jätteduktig även om orken tog slut lite efter en lång dag i extrem värm.

Fast det mest minnesvärda med hela resan var att jag var förbi Martina i Tingsryd med lite torkat hundgodis och fick en överraskning! Vi tränade nosework ihop förra året och då vi hade en träning hemma hos henne så fotade hon en hel del och jag fick en del jättefina bilder elektroniskt. Sen blev det inte att vi har träffats av flera olika anledningar utan första gången var i måndags och då visade det sig att hon gjort en förstoring på en av bilderna och ramat in till mig  :inlove:  Jag bliv överraskad, väldigt rörd, sorgsen och superglad i en salig blandning, det är fantastiskt att det finns sådana människor :heart:

 

hojt_nw_2015

Min underbara Hojt i en superfin markering på lådan med doften i (:kiss:)

2 reaktioner till “Det finns många fantastiska människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.