Det blir resultat!

Den senaste tiden har det bara blivit kvällsaktiviteter med hundarna. Lydnad har jag kört några gånger efter åtta på kvällarna och det har gått helt ok, fast i torsdags provade jag att köra vid halv fem när det fortfarande var varmt och vi just hade varit ute och cyklat en kort sväng. Allt för att testa hur det fungerar i olika situationer och jag tycker nog att Hojt höll ihop riktigt bra!

Vi har fortfarande problem med attityd och position i lf/ff men flera lägreklassmoment börjar sitta bra nu, har i och för sig inte kört hoppet på länge då vi inte varit på någon klubb, men övriga delar känns som vi kan snart. Håller även på med treans moment lite grann men prioriterar lägre just nu.

Idag har jag varit iväg med Hojt och Luna och spårat vilket var himla roligt, det tyckte vi alla tre!
Luna fick prova ett spontanspår på ca 50 m då vi inte har spårat på flera veckor. Det löste hon riktigt, riktigt fint även om det blev ett stopp på mitten men hon fortsatte bra. Fint drag i linan och även om hon kom upp med näsan ibland så hade hon överlag en bra spårteknik.
Med Hojt tränade jag starter och att ta sig igenom gransnår och annan risig/knölig terräng utan att försöka undgå det för mycket. Gjorde samma träning i lördags och då var han duktig även om tempot var sådär så blev han helt klart taggad när han hittade godis i ”skiten”. Det roliga idag var att minnesbilden helt klart satt kvar för det var betydligt bättre tempo och inga problem att gå igenom vad som helst Yes
Så roligt när träningen ger resultat!

140806_hojt

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.