web analytics

Det blir inte alltid som man tänkt sig…

Det finns många saker, både stora och små, som inte alltid blir som man tänkt eller hoppats. De stora blir man oftast lite ledsen och nedslagen när de inträffar men om det bara är en liten sak som egentligen är ganska obetydligt så kan det mest bli en rolig grej. Som när jag senast tränade ”hålla apport” med mina tre tjejer crazy .

Luna har jättesvårt för att hålla still då hon blir alldeles för ivrig och vill ha belöningen direkt. Apporten halkar på sned och sen tappar hon den:

Men hon tycker det är roligt att få göra saker så vi tränar på med lite allt möjligt och tar inte så allvarligt på detaljerna.

Turan däremot är en lite stjärna och gör alltid sitt bästa:

Sen blir det inte alltid rätt och både hon och jag slarvar lite med kriterierna ibland men hon älskar att träna så vi kör på så länge vi båda gillar det kiss .

Raya däremot är verkligen ett kapitel för sig, att försöka träna på ett bra gripande/hållande som resulterar i ett jättefint ”sitt fint” var kanske inte vad jag hade i åtanke när vi började laugh .

Men som sagt, saker blir inte alltid som man tänkt sig och just i det här fallet så struntade vi i vad jag hade tänkt och gjorde lite annat. Ingen skada skedd och en glad Raya som fick sin belöning för något annat i stället :inlove: .

5 reaktioner till “Det blir inte alltid som man tänkt sig…”

  1. Jag tycker att sitta fint borde vara krångligare än att hålla apportbocken in munnen 😆 Men jag är ju inte hund så vad vet jag 😁

    1. Ja man kan ju tycka det men det är något hon kan då det är bra träning för mage och rygg, så då tar hon till det för att få ”lättköpt” godis när hon inte rikligt fattar laugh

    1. Det är något vi ofta tränar då det är bra för mage/ryggmuskler så det är en sak hon kan och tar till när hon inte riktigt fattar vad jag egentligen vill unknw . Allt enkelt som kan leda till belöning testas först blum .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.