Debut!

160204_luna

Det var väldigt härligt väder i torsdags och jag passade på att åka till klubben och träna lite med hundarna. Luna fick träna lite apporteringen och framförgående och jag använde Bungee Ringen som dragplåster och det fungerade ypperligt!

I helgen blev det både spår och uppletande! Hojt fick några skick i uppletanderutan och han tyckte det var superkul.

160206_hojt

Luna fick spåra och var jätteduktig i själva spåret, däremot var det sämre med pinnmarkeringen så den får vi ta och träna separat ett tag.

160206_luna

För Raya var det debut och hon fick sina två första korta godisspår. Första gången gick det lite trögt men andra gången så hade polletten trillat ner och hon kämpade för att ta sig framåt med sedvanlig energi.

160206_raya1

Hon tyckte det var jätteroligt men man blev väldigt trött av att använda hjärnan, inte bara benen Wink

160207_raya_impe

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.