web analytics

Byter fokus :-)

Igår fyllde finaste kungen 3 år och det firades med ett pass agility på klubben :yes:

130622_kiraly2

Vi avslutade handlerdelen av grundkursen förra veckan och jag har verkligen lärt mig mycket! Vi fick köra två korta banor och det gick inte alls från början… Så svårt att få till det då Király är så supertaggad men vi fick till det tillslut :-)) Det roligaste var att vi bestämde att fortsätta träna tillsammans (även instruktörerna) på onsdagar i sommar :rotfl:

Onsdagens träning visade återigen att jag inte riktigt hinner med och kan styra honom direkt då han verkligen går i gång och tycker det är superkul. Så i går provade jag att först köra lite gunga-träning innan jag körde en liten ganska enkel kombination. Det gick betydligt bättre! Kan i och för sig också bero på att det bara var vi som tränade agility ;-)
Nästa gång får det bli fokus på att styra och få till vårt sammarbete ännu bättre. Jag vet ju att är jag tydlig och visar ordenligt vad jag menar så följer han och gör det jag vill kanonbra!

Vet att jag har en tendens att fokusera på det som går mindre bra men nu jäklar ska jag skärpa mig och se möjligheter och hitta lösningar i stället!

Går en distanskurs med Hojt för Jenny Wibäck och i onsdags var det första tillfället. Gillar hennes inställning och idéer runt lydnaden och jag fick många bra tips utifrån filmen jag skickat. Så i går provade jag några av dem och jag tror det kommer att bli bra bara jag sätter rätt kriterier hela tiden. Hojt är väldigt lättlärd bara jag är tydlig så han förstår vad det är jag vill.

Intressant att trots att dom är så pass olika så är dom jättelika på just det, att är jag tydlig och sköter min del av träningen på rätt sett så fattar dom snabbt och försöker göra rätt hela tiden :heart:

jag_hojt1

4 reaktioner till “Byter fokus :-)”

  1. Visst är det irriterande att det hela tiden beror på en själv! Och samtidigt bra för det kan man ju förändra :)
    Eventuellt… :-? ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.