web analytics

Bilder på släkt och vänner del 1

Börjar med en bild på Bátor-Király flankerad av sin far (Akinnaz Tok Stimm) till höger och sin farfar (Akinnaz Nanook Zappa) till vänster.

Sen kommer några på bara Király och hans pappa Stimm:

Måste även få visa vilken härlig pappa Király har. Här sitter Stimm på en ca 1,60 meter hög stubbe och är både DUKTIG och SÖT :inlove:

Avslutar med ett par bilder på Királys bästa kompis Eifoszan Elton :heart:

den sista fick även husse vara med på :-*

Hade inte tänkt skriva så mycket idag men en tanke måste det bara bli och den här kan nog alla verkligen ta och fundera på en stund:

Dagens tanke:
Räcker det med ”hörsägen” och internet för att skaffa sig ett eget omdömme eller behöver man ”verkliga” upplevelser för det?

12 reaktioner till “Bilder på släkt och vänner del 1”

 1. Jättefina bilder :-*

  Tanken ja: jag vill bilda mej en egen uppfattning, men det är lätt att lyssna på hörsägen *erkänner*, men jag försöker att lyssna och sortera hårt.

 2. Ni har rätt båda två, om man nu inte verkligen vet vilka värderingar personen som berättar det har. Dessutom måste man ju veta att man menar samma sak med våra värdeord, ett ”bra” för vissa betyder kanske inte ”bra” för mig.

 3. Underbara bilder på våra duktiga små hundar :) Stimm tackar Jerker (även om han hade lite svårt att erkänna det just då..) för att han räddade hans liv när han höll på att trilla ned från höga höjder.
  För mig räcker det inte med hörsägen jag vill alltid bilda mig en egen uppfattning om saker och ting innan jag kan ha en åsikt!

 4. Bettan: Håller med! Ha en bra vecka själv :rose:

  Erica: Ja, jag förstår och det är nått åt det hållet jag menar :yes:
  kram

 5. Fina bilder.
  Angående tanken så tror jag att det många gånger är alldeles för enkelt att skaffa sig en åsikt om saker och ting på enbart hörsägen. Med internets genomslagskraft är det dessutom otroligt enkelt att skaffa sig många åsikter. MEN!!! Det är först när man har egna ”verkliga” upplevelser som man får klart för sig om åsikterna är något värda, om du förstår hur jag menar.
  KRAM

 6. Jättefina bilder på alla vovvarna.
  Nä, det är nog bättre att skaffa sig en egen uppfattning om saker o ting än o tro på allt som är ”sant”
  Ha nu en bra vecka o träna vackert :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.