web analytics

Äntligen lite träning!

Så var denna helg till ända och den har bjudit på en del olika aktiviteter även om det blev färre än tänkt. I dag blev det lite hundträning mitt på dagen, dock inte så mycket då jag försöker vara rädd om ryggen eftersom jag ska ut på Öland och jobba på tisdag.

Hojt fick strumppinne-hämt i form av uppletande. Hade två pinnar som var helt i en strumpa och två där strumpan var knuten runt mitten på pinnen. Tänket är ju att det tillslut bara ska vara pinnen och han i alla fall ska ta upp och glatt komma till mig med den :-D

130113_hojt1

Ur perspektivet markeringsövning gick det galant, när han hittade en ”pinne” kom han snabbt med den till mig, Men ur perspektivet uppletande saknades några saker som jag får komma ihåg till vidare uppletandeträning: på det första skicken letar han inte på vägen ut, det kom först på typ tredje skicket… Sen letar han inte alls på vägen in även om han inte har hittat något….

Impe fick en pinnstig och skötte sig riktigt bra både med spårandet och markeringarna.

130113_impe

Första pinnarna stannade han vid och vände sig mot husse men på den fjärde så lyfte han till och med upp den, så duktig kille :-D

Király fick nöja sig med lydnadsträning och det blev fokus på rutan och hoppet då vi var på klubben. Rutan kör vi mängdträning på och hoppas den ska fastna ordentligt, däremot hoppet kör vi ju bara på klubben så där blev det fokus på att få ut honom bra från hindret.

130113_kiraly1 130113_kiraly2

Hojt fick också lite hopp-träning då det gäller att passa på då det finns ett hinder tillhands. Vi har ju inte tränat det så mycket men uthoppet börjar så smått fungera på ordet nu så nästa gång får det bli träning på ettans hopp:

130113_hojt2

Avslutningsvis fick Hojt träna budföring och det går bättre och bättre, han börjar helt klart fatta vad som förväntas av honom. Nu gäller det att mängdträna och sakta öka avståndet så ska vi nog få till det här momentet också vad det lider :-D

Måste även få dela med mig av ett kort från i går kväll då Impe låg hos mig i soffan och Hojt kom och lade sig där han med :heart:

20130112_211128

 

 

8 reaktioner till “Äntligen lite träning!”

 1. Duktig Impe!
  och Hojt!
  och Kiraly!

  Dessutom duktig matte och husse! :)

  Behöver du tips på uppletandet så kanske jag har ett par stycken….

 2. Riktigt bra träning låter det som skönt att ryggen fixade lite aktivitet i dag hoppas nu det fortsätter så :)
  Fina bilder på finaste grabbarna också <3

 3. Härligt att du är igång. Var rädd om ryggen bara och ta det försiktigt.
  Kan man annat än smälta när man ser sista bilden??
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.