web analytics

Vaccinerad

Tiden bara rusar fram och jag hinner inte riktigt med allt jag måste/vill – får kanske ta och omstrukturera mitt liv lite. Vill satsa mer på företaget, hundarna och hantverket så vi får väl se vad som plockas bort till nästa år.

I onsdags var jag och vaccinerade Király och det gick så bra så, märkte ingenting och det var bara spännande att vara på bordet :D
Passade på att väga honom också och vågen stannade på 5,1 kg. Han växer faktiskt en del även om vi fortfarande anser honom vara väldigt liten.

 Király 12,5 veckor

I går var jag och tränade agility med Elton på klubben. Tänkte tyvärr inte på att det kan vara skottträning på torsdagarna så det blev en extra promenad mitt i träningen :(

Jag och Maria tränade på det vi gjorde i måndags på kursen det vill säga bakombyten. Elton har väldigt svårt för att matte byter sida men i går gick det bättre i alla fall. Maria och Ricki var duktiga som vanligt!

Har försökt gett mig på att göra rotsakschips i dag men det gick sådär kan jag säga – lite för sladdriga och lite för salta men men dom går nog ner ;)

Denna helg kommer också att gå i hundens tecken då Sara med Királys pappa Stimm och farfar Zappa kommer hit. Det kommer att bli mycket prat, mat och hundaktiviteter – ska bli så skoj :D

 

7 reaktioner till “Vaccinerad”

 1. Är mkt imponerad över att du kan hålla så många bollar i luften! Puh :) Király ser urgo ut. Många ggr önskar man 48 timmar på dygnet minst! Detta med ideellt arbete tar tid vet jag av egen erfarenhet.
  Marie

 2. Maria, Z&K: Ja Jerker är bättre och vår helg är toppen :D
  Hoppas din är det med! kram

  Bettan: Kan förstå det men jag har verkligen ett inspirerande och givande jobb så det sattsar jag gärna på :D
  kram

  B-M: Ja hittills är helgen helt fantastiskt!
  Det gör jag med!!! Ännu mer efter dagens ”träning” :D

 3. En liten trisslottvinst, så kan du skippa företaget, och bara ägna dig åt hundar, maken och hantverket!
  Hoppas ni får en riktig trevlig helg med mycket hundsnack. Ser fram emot vår helg i november!

 4. Tror jag känner igen det där. Önskar dygnet hade fler timmar eller att man kanske inte behövde sin skönhetssömn. För egen del skulle jag gladeligen prioritera bort jobbet om det inte vore för ”bidraget” man får efter en månad på jobbet.
  Kram

 5. min kommentar kom nog inte med igår.. Mitt internet var lite knäppt tror jag.

  Härligt att träningen gick bra.. :)
  Låter som om du kommer få en kanontrevlig helg..

  ha så himla kul.. Hoppas jerker mår bättre nu..
  kram kram

 6. Hmm inte lätt att få all tid att räcka till.. Jobba måste man ju så förtaget är ju svårt att ta bort.. Hundar kan man inte ”plocka bort” de finns där hela tiden ;) Det måste bli hantverket du måste minska ner på ;) Men det kanske inte är så kul det heller om det ger dig energi att orka med det andra. Hur man vänder sig så har man ändan bak.

  1. Nä inte lätt och mycket tid går åt till föreningar och ideellt arbete så hantverket har tyvärr legat ner dom senaste åren :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.