web analytics

Träningsglädje

I måndags kom de två träningsdagböcker jag beställt! Kanske lite slösaktigt men roligt och jag inser att ska jag kunna hålla ordning på Királys och Hojts träning behöver jag faktiskt skriva ner en del ;-) och visst är det roligare att skriva i en fin bok 8-)

Funderade lite på det här varför alla valpar är ”den bästa man haft”?! Kan det vara så att man allt eftersom blir mer kräsen när man väljer kombination så man blir mer och mer nöjd eller är det så att minnet fördunklas så man inte riktigt kommer ihåg hur de andra hundarna varit? Ja, ja roligt tycker jag det är i alla fall att man är så nöjd varje gång man har en valp :heart:

I går kväll var det ridhusträning och jag började med Hojt och vi provade klossen. Har provat den en gång tidigare hemma så det tog en liten stund innan han fattade men sen var han superduktig och klev glatt upp på den och titta på mig :heart: Det var det han fick göra och lite allmän kontakt och jag är så nöjd med honom även om han föredrog godis före lek den här gången ;-)

Sen blev det Királys tur och vilken superrolig träning det blev :yes:
Han verkligen ansträngde sig och ville jobba med mig – friaföljet var klart bättre så träningen har verkligen gett resultat (sen är nog Hojt en bidragande orsak också till Királys extra engagemang ;-) ) Läggande och ställande under gång hade också tagit ett steg framåt, för att inte tala om farten i inkallningen :heart: En bra bit kvar till tävlingsklar men ändå så mycket bättre både i utförande och attityd – härlig känsla att vi är på G :inlove:

Jerker och Impe körde sittstadga och olika övningar frittfölj och båda sakerna förbättrades :yes:

Fredagen för en och en halv vecka sedan var ju hundarna och jag hos Helén och Classe och Helén försökte ta lite bilder på Hojt men ljuset var så ”dåligt” stönade hon så det blev inga bra kort…. men i måndags kom ändå detta i mailen med kommentaren ”lekt lite” ;-)
Tycker det är superläckert :yes:  (kan informera om att dom hade jätteroligt tillsammans Hojt och Preben även om det kanske inte ser ut så på just denna bild ;-) )

11 reaktioner till “Träningsglädje”

 1. Det där med att minnet sviker stämmer nog till viss del men jag tror som du skriver att man mer aktivt letar efter just det man är ute efter när man väljer valp med mer erfarenheter i bagaget! Helt underbar bild!

 2. Här stönas minsann inte i onödan, ljuset var uselt! Det är tur att RAW och photoshop finns ;-)

  Du är så ambitiös! Önskar jag hade hälften av det. Jag vill också ha snygga träningsböcker, men jag vet att de inte skulle bli särskilt mycket använda… Jag låtsas som om jag har alltihop i huvudet i stället. Tyvärr lurar jag nog ingen mer än mig själv :shock: :silly:

  1. Bara att erkänna Helén, du ÄR duktig :yes:

   Nej då inte mer ambitiös än er andra bara mer glömsk kanske ;-)

 3. Det kanske helt enkelt ÄR så att dina valpar har blivit bättre och bättre ;-)
  Fina böcker, även om jag själv föredrar att skriva i bloggen. Det viktiga är ju att var och en gör som den vill. (Även jag har ett batteri med gamla böcker från tiden innan jag började blogga.)
  Hoppas att du når dina mål, jag håller en tumme eller två för det.
  KRAM

  1. Kan vara så ;-)
   Böver ha lite koll på framtidsplaneringen och det känner jag inte riktigt jag vill göra i bloggen. Men gillar att du bloggar all din träning – så givande att läsa :yes:
   Tack :heart:
   kram

 4. Vilken bra idé med snygga träningsböcker, tror som dig att de kommer du nu använda flitigt ;-) Underbar bild längst ner! Det är inte alltid fel med lite konkurrens om matte ;-) Kul att träningen går framåt! Kram från oss :-)

 5. Vad roligt men sån bra träning ska bli så spännande att följa Király denna säsongen :yes:
  Och dina nya träningsböcker är jag inte alls avundsjuk på nej då ;)
  Den nedre bilden är bara så häftig!

  1. Håller med, det här året ska verkligen bli intressant – lyckas vi komma dit jag vill?! 8-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.