web analytics

Fotj**el

Nu har jag äntligen insett att den här förbaskade högerfoten inte kommer att bli bättre om jag inte får hjälp…… Den var ju helt av för fem år sedan och dom skruvade/bultade ihop den med diverse plattor, skruvar och muttrar men nu tror jag att det är dom som ställer till problemet :-((  Inte har jag full rörlighet i den heller så nu har jag faktiskt beställt tid till vårdcentralen! Måste ju gå den vägen för att få en remiss till ortopeden ….
Har både i går och i förrgår försökt träna lite agility med Király men bara att inse att det får nog ligga på is tills jag fått hjälp med foten så jag hoppas verkligen det går fort…..

Igår kom det beställda valphalsbandet till Hojt och det blev precis så snyggt på honom som jag trodde det skulle bli :inlove:

Hela familjen har varit en sväng till Nybro i går eftermiddag då Jerker var ledig och vi behövde handla en del och där passade vi på att gå en sväng vid brukshundklubben och sen träna lite. Jag har ju valt att vara delbetalande i Nybro då dom har sina agilityhinder ute och vi ändå åker dit och handlar då och då. Praktiskt då att ta med hundarna och träna lite samtidigt :yes:

Király fick först lite agility (så länge min fot höll :-/ ):

Sen fick Hojt leka lite med sin matte:

”Följa matte på vänster sida” är en rolig lek som resultetar i mycket godis :yes:

Lite sitta fot provade vi också, fast jag ser på korten att jag satt honom en aningens lång fram….

Sen var det Impes tur och det var lite svårt att hålla fokus på ett nytt ställe men korta stunder gick det och det blev bättre och bättre – duktiga killar :inlove:

När det sen var Királys tur igen var han supertaggad och kampade som en liten galning :inlove:

Körde ”motivationsfot” och inser att jag måste tänka mig lite för så han inte går och tittar på min hand i stället men förövrigt gick han riktigt, riktigt bra i går och även svängande fungerad (när jag får göra det utan kommendering ;-) måste torrträna mer….)

det här kortet gjorde jag i svartvit för färgerna var lite lustiga men tycker nästan korten blev bättre av det :-)) ja inte själva motivet förstås men känslan i det!

Jag har verkligen två helt underbara killar!
Király har sina sidor och är allt annat än lättränad men jätterolig när vi väl hittar rätt ”knappar”. Redan märks fördelen av att ha en hund till att träna – Király taggar just nu igång på att få vänta på sin tur!

Hojt har ju varit här i nästan två veckor nu och flocken har börjat hitta sin form. Vi stormtrivs alla fyra med vår lilla prins, han är hur härlig och cool som helst samtidigt som han gärna väljer att vara med mig och göra saker. Klart jag har börjat ”träna” lite på skoj men för den delen har vi inte alls bråttom att komma någon vart, vi prioriterar att ha roligt tillsamman! Både jag och Jerker har flera gånger redan sagt att detta är nog den bäste valp vi haft och jag hoppas han fortsätter utvecklas så och att jag kan ”förvalta” denna lilla stjärna på ett bra sätt :inlove:

 

2 reaktioner till “Fotj**el”

  1. Vilka underbara bilder dom går ju så fint alla tre :inlove: Så trist med foten men bra att du tar tag i det nu innan det blir värre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.