web analytics

Träning i bilder

Nu har vi kommit igång lite med träningen igen och hade hoppats på att hinna komma ut i lägre spår innan året var slut men tyvärr blev vi bortlottade från Saxnäs och det var säsongen sista tävling… Ja ja vi tränar vidare och kommer igen till våren och hoppas på bättre tur i lottningen då *good*

Förra helgen fick Luna träna både rapport och lydnad men hon var inte riktigt sig själv på lydnaden och det visade sig att hon började löpa i tisdags så det kan ju ha spelat in *crazy* . Men den nya leksaken Bungee Ring blev väldigt populär:

141101_luna1

141101_luna2

141101_luna3

141101_luna4

Hojt fick åka med till Öland och spåra på Alvaret, det gick sådär då vi fastnade på ett stället där det tydligen var något som luktade både ovanligt och väldigt spännande *wacko* . Men sen gick lydnaden på Kalmar BK riktigt bra så det kändes ändå som en ok dag *yes*

I går var vi med Ulrika och spårade och både whipparna och Hojt fick varsitt. Hojt spårade bra men missade två apporter vilken inte alls kändes bra men jag har ju tid att ta tag i problemet så vi vet i alla fall vad vi ska ägna vintern åt!

Impe fick ett godisspår på ett gärde och skötte sig så bra som han brukar:

141107_impe

Och Luna fick ett på grusvägen och skötte det strålande, skönt att inte löpet verkar påverka den träningsdelen i alla fall:

141107_luna

Tack Ulrika för bra träning som vanligt och för bilderna, alltid roligt att ha *good*

2 reaktioner till “Träning i bilder”

  1. Stort tack själv för som vanligt bra träning och trevligt sällskap!
    Riktigt tråkigt att bli bortlottad sista för säsongen :( särskilt med tanke på att det är fyra månader till den börja igen! Men satsa på att träna in HKL-momenten under dessa månader så ska du se att du kan damma av båda klasserna efter varandra, lätt som en plätt! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.