web analytics

Träning

Nu har jag äntligen landat efter allt med Elton och börjar hitta harmonin i hundlivet igen.
Ungdomarna trivs med varandra

och jag har börjat hitta våra rutiner när det gäller mitt jobbande.

Det kommer att hända en del nytt från och med 1/8 men redan nu finns det lite nyheter. Alfonso Guard-produkterna har jag ju börjat sälja men även rent Magnesium som kosttillskott. Magnesium produceras av kroppen själv men är vi, och detta gäller även våra hundar, extra aktiva/stressade (både fysiskt och mentalt) förbrukar vi mer magnesium än vad kroppen hinner producera. Resultatet blir ofta muskelspänning, darrningar och kramper vilket både vi och våra hundar kan råka ut för. Och då hjälper det att tillskotta magnesium, och ju renare produkt ju effektivare är det. Gå in på Hundkänslans hemsida och titta, sen är det bara att ni hör av er om ni vill köpa :yes:

Äntligen har all Királys och min träning börjat gå åt rätt håll :rotfl:
Agilitygrunderna har ju fungerat hela tiden och nu har jag dessutom fått lite nya tips från mitt snälla Team Hundkänslan som jag har börjat prova och det går jättebra – tror jag ;)

Spårandet har också börjat släppa och han tar för sig mer. Var ut en sväng senast idag och lade ett på ett nyslaget gärde där jag kunde ha ensilagebalarna som riktmärken. Det blev sådär 170-200 m långt och han gick som tåget – superroligt verkligen :inlove:

Lydnaden har jag ju så smått börjat med igen efter kurshelgen i Bromölla för Fanny och i går kväll var jag uppe på ”norr” och körde ett riktigt pass. Kändes jättebra och jag lyckades hålla fokus på rätt sak och med rätt känsla hela tiden vilket såklart gjorde att Király skötte sig galant.

Man märker verkligen hur mycket mitt humör har påverkat vår träning negativt. Sen har nog även värmen och det faktum att han nog haft lite ”pubertetshormoner” gjort sitt till också :-P 
Men nu vet jag hur jag ska göra vilket nog kommer att få till följ att de andra sakerna kommer att spela mindre roll. Himla kul är det i alla fall att träningen känns rolig och positiv igen :heart:

Avsluta med en bild på Király och hans fina pappa Akinnaz Tok Stimm
Lyxigt att Király har en ”farmor” som både är duktig på att klippa pumi och att fota :inlove:

 

8 reaktioner till “Träning”

 1. Härligt att träningen går åt rätt håll!! Skönt när det släpper!
  Visst påverkar det hur vi mår när vi tränar!
  Men jag brukar känna om man är bara lite halvkass så mår man bättre av att träna hund! men det får inte vara för mkt för då går det dåligt.. :)
  Hoppas dina förändringar kommer gå bra!!!
  Ha en härlig helg!!
  kram kram

 2. Härligt att träningskänslann hittat hem igen. Men så är det ju att den tar semester ibland och att den är borta både kortrtare och längre stunder.. Är man bara medveten om detta kan man ta det med ro vilket inte alltid är så lätt.. Önskar er lycka till med träning och annat i livet att det ska gå åt rätt håll. Kram!

 3. Skönt att det är lite mer balans i livet igen <3
  Fina är dom allt far och son tur vi har sån nytta av varandra ;)

 4. Roligt att höra att du hittat rätta känslan igen. :-) :-) :-)
  Nu kan det bara gå åt rätt håll.
  KRAM

 5. Härligt att du hittat tillbaka till träningsglädjen, livet är ju lite Balderlikt ibland och då är det ju fullt förståligt att fokus hamnar lite på sne ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.