web analytics

Träning

Igår tränade Jerker lydnad på kvällspromenaden. Dom höll till ute på gatan och det hade gått riktigt bra. Det var LF och läggande under gång som tydligen hade varit ”Stimmläggande”! För er som inte har sett Stimm så är det ”att fälla in benen” – klart bra med andra ord även om Jerker kanske överdrev lite ;)

Själv körde jag ett uppletande igen på förmiddagen och den här gången var det full fart hela vägen ut (precis som vanligt) men han vände och jobbade sig in och tog saken som låg nära på vägen. En klar förbättring alltså :D

Sedan var vi hos S, T och Eli. Jag hjälpte S med att lägga ut Angorakaninföreningens hemsida och Elton busade med Eli!

När jag kom hem bakade jag två sorters kakor och tvättade två maskiner. Nu har vi ätit en god middag och sitter och slappar medan Elton tuggar på ett märgben – alla nöjda med andra ord :D

3 reaktioner till “Träning”

 1. Sara: Jerker försöker undgå filmning men jag ska se vad jag kan åstadkomma – men en träffa är ju aldrig fel ändå :D

  Maria: Ja lite energi har allt infunnit sig :D
  kram

 2. Haha Stimmläggande det ordet gillar jag :)
  Vi måste ses snart och träna lite tror jag allt är jätte nyfiken, men det finns ju videokamera annars ;)
  Låter kanon med uppletandet snart har hela poletten trillat ner!!
  Ska kika in på hemsidan nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.