web analytics

Tillbaks

Nu ska vi se om inte lusten för lite allt möjligt börjar komma tillbaks :)

Veckan som gått har varit olidligt varm men nu äntligen börjar det blir drägligt väder igen – så skönt!
Det är kanske en bidragande orsak till att jag börjar komma i slag igen ;)

Igår hade vi lydnadsklass 1 tävlingen på klubben, sista tävlingen för säsongen och jag var tävlingssekreterare! Det var första gången och jag tyckte det var kul. Nu var det ju en lätt tävling att börja med och jag hade bra hjälp av Christian så det gick bra.

På eftermiddagen kom pappa och Leila och vi åt en mycket god middag, grillat så klart – Lelia älskar Jerkers grillning :D

Det åskade och ösregnade så det är tur vi har uterummet!

Idag på eftermiddagen tog jag mig äntligen samman och lade ett spår till Elton!! Det ni – det var evigheter sedan……… Jag har knappt tränat alls sedan i slutet på april, inte haft någon ork :(

Det blev ett enkelt spår: Gärde, rakt, ca: 100 m och med många apporter (5 + slut). Tidigare har han behöft apporterna för att inte ”virra” så mycket. Men nu när det även var länge sedan vi gjorde någon pinnstig så var spåret klart mer intressant än pinnarna!! Jättekul eftersom det i dag känndes som om han tyckte spårandet var det roliga och ”missade” tre pinnar även om han gick nästan rakt över dom. Tror inte det blir något problem bara jag kör ett par pinnstigar innan nästa spår.

Vi får väl se om träningslusten nu kommer tillbaks. Inte värt jag säger något ännu men spårandet var kul igen i alla fall :D

6 reaktioner till “Tillbaks”

 1. Jönsöligan: Är du hemma i morgon e.m.? ;)
  kraaaaam

  B-M: Precis, verkar ha varit nyttigt både för Elton och mig :D

  Maria: Ja nu känns det som jag kommit tillbakas efter denna tuffa vår.
  Ha det bra du med :)
  kram

  Elisabet: kram

  Bettan: Tack! Klart du är välkommen, ring innan så sätter jag på kaffet :D
  kram

 2. Kul att du är tillbaks i cybervärlden igen. Alla behöver semester, vi har tagit ledigt från spåret för tillfället, vilket känns skönt. Kanske ses vi på vår resa norröver ;-)

  Kram

 3. Kul att du börjar vakna till liv igen.. Kul att spåret funkade så bra.. Hundarna mår ju bra av lite uppehåll de med.. Även om Helgen var kul.. ska skriva snart.. :)
  Ha det gott.. kramar

 4. Kul att lusten är tillbaka! Det är ju lite upp och ner, och jag tror inte hundarna tar skada av en paus då och då. Själv har jag varit väldigt lat med träningen, men vi få peppa varandra!
  Ha det bra

 5. Kul att du bloggar igen..så man har någon vetskap om vad du sysslar med ;)
  Bra att du tyckte spårandet är kul igen..man kan behöva en paus ibland..det ska ju vara roligt annars kan det ju kvitta :)
  När hörs och syns vi????? ;)
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.