web analytics

Spårat

I torsdags var vi på klubben och tränade på kvällen. Ja det var Jerker och Elton som tränade, jag bara pratade med folk ;)

Jerker backade en del för att inte få skällandet och det gick riktigt bra. Han kunde ganska snabbt öka tiden då Elton skulle vara fokuserad och tyst. Men det allra roligaste är att Jerker är så engagerad just nu och verkligen VILL träna :D

Igår var jag med Siv och Eli och gick en ny sväng i skogen ovanför oss. Vi hade karta och kompass med för säkerhets skull då jag trodde att det var ”obanad” terräng vi skulle gå i men så var det inte. Vi hittade en bra stig som gick exakt där jag ville, bra nu har jag ännu en slinga här upp att gå som tar runt en timme.
När vi kom hem fikade vi och Elton och Eli hade en rolig brottningsmatch på röda mattan :D

På kvällen var mamma här och åt – trevligt!

Idag är Jerker iväg och hjälper till på klubbens appellklasstävling och inspirerad av det åkta jag ut och lade spår till Elton också.

Det är grå-tråkigt i dag, dessa bilder tog jag när vi gått en sväng och sedan väntade ytterligare lite innan vi gick på spåret:

den här blev lite läcker; det är dagg i det torra gräset:

Liten rapport från spåret kanske ni vill ha ;)

Jag hade lagt ett på ca: 100 meter med en pinne och två pyttesaker och ett på ca: 50 meter med en pyttesak och en pinne. Dom fick ligga i 45 minuter och han gick riktigt bra! Första spåret stannade han en gång då en bil åkte förbi men fortsatte direkt, hittade alla tre sakerna och efter sista mysade vi och lekte en lång stund. Selade av och gick över till det andra och selade på igen. Han fick jobba ganska mycket på första lilla saken men hittade den och blev jätteglad! Sista biten märktes det att han var lite trött men gick bra ändå och tog pinnen. Riktigt kul att spåra med honom nu när han är så fokuserad och har ett superbra drag i linan, vi har fortfarande kort-kort lina och det kommer vi nog att ha ett tag till så han inte kan börja slå.

Nu ligger han utslagen i soffan och sover :D

5 reaktioner till “Spårat”

 1. Bettan: Ja det är verkligen jättekul!
  Hoppas din helg också blev bra :D

  nmp: Kan vi göra!

  B-M: Ja det sägs ju det så det är bara att prova ;)

  Anna: Tack! kram!

 2. Heja på, duktiga ni är som tränar och står i. Övning ger färdighet, har jag hört, jag kanske borde tillämpa det själv också?
  Ha en härlig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.