web analytics

Spår och krokning

Vi har haft tur och varit utan snö ett tag, och dessutom haft plusgrader, så Turan och jag har passat på att spåra lite.

Senast var det fokus på pinn-plock och terrängskiften. Jag har fortfarande torkad lunga lite här och där i spåret även om jag har minskat mängden en hel del. Hon spårar jättefint och terrängskiftena fungerade riktigt bra, däremot så var pinn-plocket inte lysande (:no:) . Jag provade att backa när hon stannade och började tugga på pinnen och första gången tog det en stund men tillslut tog hon pinnen och kom (:good:) ! Jag hade totalt fem pinnar i spåret och de två sista gick klart bättre så vi får jobba vidare både i spåret och utanför. Ska testa både pinnstig och mer pinnlet så får vi se hur det går.

Förr i världen så stickade jag en del men då min vänsterarm inte är helt ok efter axeloperationen för några år sedan så har det inte blivit mycket av den varan de senaste åren. Har provat att virka lite men har inte riktigt fastnat för det så jag blev nyfiken när en kompis visade tunisisk virkning/krokning. Det är mer ett mellanting mellan stickning och virkning så jag provade och tyckte det var kul så nu har jag testat lite och just nu håller jag på med ett kuddfodral. Det här garnet är för en grov kroknål, nr 10, så det känns som att hålla i en stock men i gengäld så går det ganska fort vilket är roligt :-D .

3 reaktioner till “Spår och krokning”

  1. På den andra bilden ser Turan ut som om hon undrar vad i hela friden det är hon spårar 😆

    Skojigt att höra att du fortfarande har skojigt med krokandet!

    1. Ja det är riktigt roligt, ska försöka få till några kuddfodral nu :-)

      Nja hon har förhoppningsvis koll på att det är en människa även om den människan just i det här fallet även går efter henne :-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.