Spår i ny miljö

Helgen har gått i rasande fart.
Lördagen tillbringade Jerker på klubben som medhjälpare på årets sista tävling; appellspår, och i söndags hjälpte vi Sara att flytt.
Hon har fått tag i ett kanonfint litet hus med en trevlig tomt precis utanför Bjärnum som hon ska hyra. Skog och sjö precis runt knuten gör att hundpromenaderna kommer att bli härliga.
Király var med och ”umgicks” med far och farfar medan Elton hade det skönt hos mamma.

I går blev det spår och uppletande.
Elton fick ett uppletande på ängen bredvid lekplatsen i området. Tre föremål, två tog han på dom två första skicken men sedan tog det ett tag innan han tog den tredje. Det går alltid mycket lättare att springa en repa om man inte hittar direkt än att sakta ner och leta ordentligt {13} , för tillslut hittar man den ju ändå!

Király fick ett spår på ett helt nytt ställe och i en annan typ av mark:
Långt gräs, sly, sten och en hel del liggande grenar men samma längd, runt 50 meter, en riktig böj och en ”sväng”, en pinne plus en slutpinne. Spåret fick ligga ca: 1 timme och det var plus 7-8 grader mulet men tendens till sol.
Första biten inga problem men gick först rakt fram i böjen. Insåg att där inte fanns något spår, jag stod still och han hittade efter en liten stund spåret. Kollade lite på slyn innan han tog första pinnen. Mellan den och slutet hade jag svängt precis vid en hög stenar som han kollade på innan han snyggt spårade till slutet!
Ska försöka hinna lägga ett spår idag också och det ska också gå på annan mark än gärde.

Cissi

Anna: Tack! Det tycker jag du ska göra, det är så himla skoj smile

Sara: Ja mattes Heart är verkligen en så härlig kille!
Bara trevligt att ses – som alltid Yes

Sara

Verkligen kul att ni är på G med spåren.
Kul att få träffa den lilla stjärnan i helgen vilken kille alltså In Love
Tusen tack igen för all hjälp vet inte vad jag gjort utan er Hug Left

Erica

Spår är så himla roligt!!!!
Dessutom verkar Király ha fattat vad det går ut på. Att han kollar in nya saker under tiden är väl inte så konstigt med tanke på hur ung han är. Klokt tänkt att fortsätta med omväxlande terräng och underlag. Ju mer han vänjer sig vid nu, desto mer variationer klarar han när han blivit ”färdig”.
Lycka till

Cissi

Nej det är inte så konstigt och han spårade bra därimellan.
Han tyvärr inte ut i går men SKA hinna med ett spår idag hade jag tänkt. Tror det underlättar för framtiden om han får några varierande spår ganska tätt nu smile

Cissi

Ja det är så roligt att spåra – tur Király också verkar tycka det Yes
Då skickar jag ett extra Lycka till och tänk på att han snart är vuxen ROTFL

Maria

Du har visst kommit i gång på riktigt med ditt spårande.. Härligt!
Själv är jag peiodare Wink som med allt annat hihi.
Nu har vi haft en ganska lång viloperiod och det är dags att börja träna igen . Men jag tror heller inte att det är fel att det blir lite vila så det de lär sig får sätta sig. Lätt att få panik när man inte är aktiv, men det har jag slutat med då jag vet att det kan göra gott i stället. Wink Figo är 7 månader nu och har väl kommit in i sin första trotsålder och testar matte lite mer än vanligt Wink Han är så himla mycket hund den lille spjuvern.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.