Sökträning

I går var vi, och några till, hos ett par av grannarna på middag – mycket trevligt och mycket god mat laugh
Extra plus för tårtan!!

Dagen har tillbringats i sökskogen. Perfekt hundtränarväder och alla hundar gick bra efter sin förmåga. Elton var lite ivrig hos dom två första figgarna (Lotta och jag) och det dröjde lite innan han tog rullen. Men han gjorde bra påvis! Hos dom två sista figgarna hade han däremot tagit lösrullen direkt laugh

Ska träna mer på hållandet så han inte släpper rullen för tidigt på stigen annars så fortsätter vi så här ett tag till – roligt att han redan verkar ha fattat det här med rullen!

Nu blir det en lugn kväll med tidigt i säng då Jerker ska upp fem i morgon för att figga på ett MH och jag ska på agilitykursen med Elton.

Dagens tanke:

Hur ska man tolka antydningar? Eller ska man strunta i att tolka dom alls?

Cissi

sydostra.jackpine.seJönsöligan: Det har vi! Hoppas ni har detsamma – kram!

Maria&Z&K: Jag hörde det, så trist men kolla med http://www.sydostra.jackpine.se/ där är det ett MH den 15/5 i Kalmar som jag inte vet om det är fullt ännu.

Ha en skön söndag själv!
kram

Totti: Ja visst är det lite roligt – och båda verkar ni passa perfekt för den nya varianten laugh

Totti

Härligt med vår och sök och agilityträning. Festligt att ni skolar om från skall till rulle och vi tvärtom. Även vi hade en bra träning i dag!

Maria, Zazza & Kiwi

Låte rhärligt med träningen.. laugh
Jag ska ju göra mh med Kiwi.. Missade ju det som är i helgen sad Såå trist.. Med curt blixt och alla hennes syskon.. sad
Men får hitta nåt annat. svårt bara att komma med..
ha en skön söndag..
kramar

Cissi

Ja man lär sig alltid något nytt när man jobbar på ett MH även om både jag och Jerker har en bra utbildning och kanske inte kan betraktas som lekmän längre.

Sara

Låter som helgen varit riktigt bra än så länge, verkligen kul att träningen lossnat smile
Hoppas du får se lite spännande hundar på Mh:t det är kul och intressant att figga och man lär sig mycket!
Tycker helt klart att man ska göra bättre saker än att tolka andras antydningar för om man anser sig veta vad dom menar måste väl antydningen vara sann eller?!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.