web analytics
Bruksträning,  Vardagen

Pinnstig

Jag och de fyrbenta har haft en trevlig förmiddag med långpromenad tillsammans med L och Mysa. Fika här sedan med LCHF-semlor, jättegoda tycker jag och de fick godkänt även av L :yes:

Efter en rejäl eftermiddagslur av grabbarna gick vi en sväng som jag avslutade med varsin pinnstig.

Nöjde mig med att vara på tomten. Där luktar det ju redan en del av både oss och hundarna men jag gick ändå fram och tillbaks några gånger. Lade ut fem små pinnar och en stor slutpinne. Började med Király och han gick kanonbra!
Inga problem alls att plocka alla pinnarna och flera gånger fick jag bevis för att han inte går på synen utan enbart använder näsan. Vid de två första pinnarna tyckte han att han bara skulle behöva markera och sedan komma för att få godis men resten insåg han att han skulle ta upp och komma med till mig! Så himla duktig :rotfl:   

Elton fick samma men han har lite för brottom och missade ett par men på slutet bromsade jag ännu mer och då gick det bättre. Han är ändå riktigt duktig han med :heart:

Jerker kommer snart hem, han har varit på en SBK distriktträff  med MT/MH-genomgång, så nu är det bäst jag sätter fart med maten. Idag blir det köttfärsgratäng med broccoli, philadelfiaost, grädde och kryddor!

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.