web analytics

Nyttigt med filmande

 

Denna helg har verkligen varit nyttig för min och grabbarnas lydnadsträning. Jättenöjd med bådas träning även om vi har problem både här och där så fick vi till vissa saker och andra fick jag bra tips på hur jag ska träna vidare – tack Sara :heart:

Idag så filmade Sara vår träning och det är så intressant och nyttigt att se även om det inte alltid är så trevligt kanske ;-)

 

Men jag bjuder på två filmer:

Den första är på Hojts och min friaföljträning där jag inte har kommit så där jättelångt men bara i helgen har vi kommit en bra bit längre. Det är två oredigerade sekvenser så ni får även se våra missar ;-)

 

 

Och sen helgens mest positiva upplevelse – Király gick ett riktigt, riktigt fint frittfölj med kommendering :inlove: Så här bra och stabilt har han inte gått förut och det känns så himla bra att vi verkar vara på G i vår träning :yes:

 

 

8 reaktioner till “Nyttigt med filmande”

  1. Ja jag vet :shock: jag säger ju att det är nyttigt att se sig själv på film ;-)
   Men jag jobbar på det så någon gång kanske även jag går rakt… 8-)

 1. Vad roligt med film!!! Hojts fria följ kommer bli riktigt fint när det blir klart <3 Härligt också att Király´s fria följ har utvecklats! Filma är som sagt kanon så man kan se utvecklingen! Hoppas att du fortsätter med filmuppdateringar :-) Kram!

  1. Ja jag tror jag ska göra det, känns som väldigt nyttigt att se sig själv och bra att få andras tankar och idéer också :yes:
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.