web analytics

Apportering

 

I går blev en vilodag för hundarna då vi var till Kalmar med Impe som fått något i tassen på vänster bak :-(( Dom hittade inget mer än en lite infektion och lite svullet i en sena på höger bak så han fick antiinflammatoriskt och så hoppas vi på det bästa.

 

Grabbarna krull fick lite inomhusträning idag innan jag skulle ut och jobba.
Király fick träna ”inte tugga på apporten” och ”stå still på targeten” samt lite vändningar i friaföljet. Alla tre sakerna hade blivit ett steg bättre när vi slutade :rotfl:

 

Hojt har jag ju inte lyckats lära apporteringen utan vi har strulat lite fram och tillbaks med lite olika saker. Det som har fungerat är att gripa och dra bakåt när jag sitter framför honom och han står så nu tog vi det till att han ska sitta och gripa. Vilket vi efter ett antal repetitioner fick till faktiskt så där slutade vi för i dag, men nu vet jag hur jag ska gå vidare! Sen fick även han börja springa till target och det var han riktigt duktig på :yes:

 

Nu hade jag tänkt lägga en pinnstig till Hojt men han var väldigt lös i magen när vi var ute och gick nyss så jag väntar nog lite så får vi se hur han mår…

 

4 reaktioner till “Apportering”

  1. Det ser ut att vara gott om plats TROTS att alla gossarna ligger i sängen. Så har vi inte här …
    Stackars Impe, hoppas han blir bra i tassen snart. Silver hälsar förstås till kompisen.
    Så BRA att det går framåt på alla fronter i träningen :-)
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.