web analytics

Nu får ni hålla tummarna

I helgen var vi i Stockholm och hälsade på släkten. Mycket trevligt som vanligt och lite extra blev det då vi fick champagnebrunch på lördagen:

131116

Några spår har vi hunnit med också, ett på knappa 850 m på åker och ett på ca 650 m i skog. Hojt spårade mycket bra på båda och jag tycker att hans spårsäkerhet blir bättre och bättre. Pinnarna däremot måste vi ständigt jobba med värdet för…

På lydnadssidan har det mest blivit lite kökspyssel, men den här veckan kommer det att bli några mer ordentliga pass då vi ska till Tingsryd på inomhusträning både torsdag och söndag. Dessutom blir det en heldagsträning på fredag med bästa träningskamraten!

Men det jag gärna vill att ni håller tummarna för är att jag har sökt in till en utbildning som börjar i februari och går på halvfart hela nästa år! Det är en utbildning i Örkelljunga via komvux på semidistans, ”Arbete med hund” som jag tror kan bli ett mycket bra komplement till min hundmassageutbildning. Jag har ju problem med ryggen så just nu orkar jag inte massera speciellt mycket, inte heller finns det så stort kundunderlag på en så liten ort som Emmaboda.

Hoppas verkligen jag kommer med på utbildningen, först och främst hänger det på om Emmaboda kommun är beredd att betala för den då den går i en annan kommun. Sen gäller det att komma med också, är ju säkert hur många som helst som söker då en av lärarna är mycket bra!

 

10 reaktioner till “Nu får ni hålla tummarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.