Lungt

Just nu är det ganska lugnt här då Hojt fortfarande får lov att hålla sig i stillet. Det är mycket bättre och han markerar bara lite då och då men för säkerhets skull så får han ta det lugnt över helgen.

Király däremot har fått två, i och för sig inte så långa, lydnadsträningspass den här veckan och har skött sig riktigt bra Yes har ju släppt lite på ”kontrollen” just vid träningstillfällena och det verkar ge resultat. Än känns det inte som vi är riktigt ”hemma” med lösningen men vi jobbar vidare så får vi se. Utvecklingen går i alla fall åt rätt håll och Kungen väljer just nu att jobba med sin matte så vi är lika glada båda två Heart

Har klippt kungen själv för en gångs skull och resultatet blev väl ok, i alla fall från den här vinkeln Wink

Huvudet blev jag också riktigt nöjd med – mattes finaste kung In Love

Mattes finaste lilla prins är inte riktigt lika välklippt Razz men han får vänta tills han träffar ”farmor” nästa vecka:

Fick till några, som jag själv tycker, riktigt läckra bilder på Impe och Király i bustagen nu på eftermiddagen:

Antje

Vad fint klippt Kungen blev!! Även om jag ”vet” hur det ska klippas så får jag aldrig till det så bra som dig – lär mig….
Trevlig helg!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.