web analytics

Livet går som vanligt i vågor!

Efter en aktiv period så har vi mest hållit oss hemma och jag har bland annat passa på att gå igenom alla hundtäcken vi har inför vintern. Tjejerna deltog i olika grad i rensandet och de få som gallrades ur har vi lämnat till Emmaboda BK ifall någon annan medlem har en hund som vill ha  och som det passar till. Rensade även bland halsband och även där åkte ett gäng upp till klubben, mest sådana som var för stora för tjejerna.

Självklart har det blivit en del virkat även under sommaren, tillexempel så har byrån i hallen fått en ny duk som jag tycker passar bättre i färg en den tidigare.

Jag fick även en beställning på en ”prisrosett” från Carina Lundin, kände mig mycket hedrad, till den duktiga Maria Bandel som kom tvåa på världsmästerskapet i tävlingslydnad i somras.

Under våra husbilsresor har jag mest virkat på en sjal till mig själv som blev klar för att tag sedan, så nöjd med både mönstret och färgerna.

De senaste veckorna har jag mått lite sisådär och då har det varit extra trevligt att ha virkningen att ta till. Dels håller jag på med en starstrucksmandala från AnnaVirkpanna , ett mönster som kommer ut med ett antal varv per vecka.

Så för att ha något att virka på i mellantiden så virkar jag en sjal till. Garnet har legat i lådan sedan i våras och jag tror det kan bli en fin vardagssjal till mig själv.

Sen har ju Jerker och jag en gemensam ”last” som familjen Sällström är ”skyldiga” till och som dom ”matar” med nya spel med jämna mellanrum :-D :inlove: . Senast så var det dels Ticket To Ride Japan

och Italien. Där vi för tillfället är mest förtjusta i Italien!

Och dels var det Sagrada som visade sig vara jättebra att spela på två! Det tar inte så stor plats och är riktigt roligt, att sen Jerker ”fuskar” och ser till att han har en medspelare får jag väl stå ut med ;-) .

Jag börjar, förhoppningsvis må lite bättre så i går var vi in till Kalmar och gick en långpromenad ute på Stensö. Det var en härligt solig höstdag men att bada kändes lite överdrivet, om man inte heter Embla då förstås :-D .

Idag på förmiddagen var det somliga som var nyttiga och somliga som roade sig.

Eftermiddagen ägnades åt lugnare aktiviteter :heart:

4 reaktioner till “Livet går som vanligt i vågor!”

  1. Du har verkligen varit produktiv – så många fina virkade alster!

    Japan är ett fantastiskt tågland. Att åka Shinkansen är som en dröm!

    Embla verkar verkligen vara pigg på det mesta 😸

    1. Ja det är så roligt att virka och dessutom främjande för vikten att ha något för händerna ;-)

      Embla är pigg på ALLT just nu (:crazy:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.