web analytics

Ja vad ska man säga…

… allt är inte alltid som man vill…

Efter min ”magsjuka” för snart en månad sedan har min mage inte varit speciellt rolig :-(( Har misstänkt att jag börjat reagera på laktos och/eller gluten och tydligen kan det bli så efter en ”magsjuka”. Men man kan tydligen bli ”bra” igen också så jag hoppas verkligen på det :fingersxd:

Tur man har dagar som igår att glädjas åt när man inte mår på topp själv :rotfl:
Var i Älmhult och träffade bästa Sara, vi var först en sväng på IKEA sen åkte vi till brukshundklubben och tränade hund :yes:

Dessa fyra fina pumisar var det som tränade (Impe hade jag lämnat hos mamma där han har det lyxigt bra):


Bátor-Király, Akinnaz Tok Stimm, Akinnaz Hajja och Akinnaz Herceg Hojt

Pappa Stimm kan verkligen gå fint frittfölj :inlove:

Hans ställande på inkallningen är en fröjd för ögat – snacka om målbild!!!!

Sara har fått till ett nästan ännu bättre frittfölj på hans dotter Hajja:

Och tar man bilderna vid rätt tidpunkt så har även Király ett riktigt bra ff, fick med mig lite tips på hur jag ska få det att bli bra hela tiden:

Vi har verkligen hittat rätt just nu i vår träning Király och jag – vi har så roligt ihop :heart: Här några härliga bilder på glada, goa Király, den första bild är definitivt inte är bra men den säger så mycket om just Király så jag tar med den ändå :inlove:

Det roliga är att vi numera kan samla ihop oss och gå riktigt bra även i pass två:

Med Hojt har jag ju inte tränat så mycket lydnad den senaste tiden då jag har haft svårt att lägga upp en plan för vår träning, framör allt för friaföljet…. :-?
Men efter dagens tips från duktiga Sara så har jag äntligen både en plan och en bra känsla – tack vännen :heart:

Roligt har vi på planen också :rotfl:

Här en liten ”svit” som visar att det gick bra i flera meter – sen ska man kanske inte titta på min ”kroppshållning” ;-) (fy… måste filma mer så jag skärper till mig!!)

Sara var så klart snäll och klippte Hojt åt mig också och visst är jag partisk men jag tycker han är riktigt, riktigt snygg :inlove:

Efter träningen så fick Hojt och Hajja leka en stund – det som dom väntat på typ hela dagen ;-)

10 reaktioner till “Ja vad ska man säga…”

 1. Det är helt rätt att man kan bli tillfälligt laktosintolerant efter en magsjuka, OCH det försvinner :) Jobbigt, men det blir bättre :)

  Härliga, härliga bilder! Bland de översta bilderna, när du går FF med Király, den bilden kunde lika gärna varit Csim ;) Vi som alltid sagt att Kenszo & Kiraly är så lika;)

  1. Tack – då hoppas jag du har rätt :yes:

   Ja men Csim och Kenszo är ju väldigt lika ser man på bild så det är kanske inte så konstigt ;-) men väldigt fina är dom i alla fall :heart:

 2. Härliga bilder och roligt med en träningsrapport. Hoppas magen snart rättar till sig. Är du säker på att det inte är en reaktion på Lchf-dieten? Har ju hört att en del inte tål den…

  1. Vet faktiskt inte… vi får väl se hur det blir nu när jag undviker vissa saker. Vi får kanske anpassa LCHF:andet eller snarare göra en egen variant som förhoppningsvis passar både mig och Jerker.

  1. Tack! Ja jättesynd att det är så långt, hade varit himla roligt att träna ihop med dig och Heffa också :-))

 3. Tack för igår himla bra träning blev det med alla hundarna tycker jag :) hoppas nu din mage snart är återställd också inte kul det där :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.