web analytics

Händelserik helg

Ja oj vad det har hänt saker i helgen, och så trevligt vi har haft det :-D

Det började i fredags när vi tog husbilen och åkte iväg till ett lugnt, mysigt ställe och bara njöt av att vara tillsammans. På lördagsmorgonen lade ”vi” ett 2 km spår på stubbåker (jag ’planerade’ och Jerker gick det) åt Fluff och hans matte. Dom fixade det galant och efter det körde vi lite budföring med Era, hon var riktigt duktig även om allt gott på marken stör henne lite just nu (:wacko:)

Sen var det dags för kennelträff hos Dixietown och vi samlades på fältet för att alla skulle få springa en raksträcka oavsett om man var van eller inte. Raya fick springa tillsammans med sin syster Rumba, Boklöv och Doris och det såg lite roligt ut när tre stycken insåg att ”haren” bara kunde svänga åt höger och drev lite åt det hållet medan en struntade i vilket och låg bakom trasan ändå (:blum:)

Tack Monica för filmen, så roligt att se!

Efter springet var det dags för en tipspromenad på fina Torne camping och sen avslutades dagen men en liten informell utställning där Raya och husse skötte sig galant.

160917_utst2

Här är alla Dixietownare som var med:

160917_utst1

Kvällen avslutades med trevligt prat och sen sov vi kvar på campingen.

Idag gav vi oss av till Agunnaryd för att titta på Unghunds-SM i fårvallning. Det var jätteintressant och roligt att se några vi kände köra sina hundar. Jag tycker det ser ursvårt ut och är väldigt imponerad av de som hade kvalat in till detta mästerskap!

När Era väl upptäckte vad som försiggick på banan blev hon helt still och bara tittade:

160917_vall1

160917_vall2

2 reaktioner till “Händelserik helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.