Funderingar om framtiden

Det är lite tufft när det på Facebook hela tiden dyker upp fina minnesbilder på Hojt, ja även på Király kommer det fina bilder. Jag saknar verkligen mina krull så enormt mycket även om jag vet att jag har gjort helt rätt när det gäller dom båda Heart

Tur vi har våra tre whippar som livar upp vårt liv. Att gå en runda på öppna ytor och låta dom springa är något jag njuter av lika mycket som dom gör.

160224_alla

Många tankar om framtiden far runt i mitt huvud nu… Självklart kommer det att komma en ny liten träningskamrat till mig så småningom, vet dock inte när ännu. Så under tiden tar jag ut min träningslust på Luna men även lilla Raya får hänga med på ett hörn. Ingen av dom har något emot det, bara det inte blir för långa pass – helst inte över 5 min Wink

Sen jobbar jag ju på med att bli bra i min axel, just nu har jag kört igång mer träning på plats hos sjukgymnasten och hoppas att det ska leda till att jag snart blir helt bra. Målet är att vara så återställd det går till början på juni, då är det ett år sedan min operation och dom sa att med den komplikationen jag fick så skulle det ta minst ett år så då kör jag på det! Kommer dock inte återuppta hundmassageverksamheten förrän jag vet hur det kommer att gå med axeln, så tidigast i april-maj räknar jag med att ta ett beslut om den.

160224

Det finns också andra funderingar på saker att göra i framtiden. Hade i och för sig inte tänkt tänka dom tankarna än på några år men fick en påstötning om det så vi får väl se hur det blir. Kanske, kanske kommer Hundkänslan att ”bredda” sitt verksamhetsområde till hösten…. Återkommer med information längre fram i så fall smile

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.