web analytics

Fokusera på rätt sak

Det här med att fokusera på rätt sak är inte alltid min starka sida men på träningen i går gick det riktigt bra och i och med det skötte sig Kiraly riktigt, riktigt bra han också :yes:

Ibland kanske jag har en tendens att bara skriva när det går mindre bra med Kiraly men han gör mycket bra saker också och är verkligen en härlig kamrat som jag älskar och har mycket roligt med :heart:
Sen analyserar jag nog ’problemen’ lite väl mycket (visst behöver man lösa problemen också då dom faktiskt finns men inte hela tiden ;-) ) …. ska mer försöka fokusera på det bra också. Om inte annat så är det både roligare och trevligare :-)
Och det har verkligen släppt i lydnadsträningen nu när vi ofta kör ’full fest’ så det kanske är nått jag ska använda oftare i alla sammanhang :rotfl:

En trött liten sötnos somnade i sängen när vi kom från träningen i går :inlove:

image

9 reaktioner till “Fokusera på rätt sak”

  1. Fullt fokus på rätt sak: Så enkelt i teorin, men ack så förtvivlat svårt i praktiken …

    Sen gillar jag att du ska lyfta fram det som är bra. Vi har ofta en tendens att traggla och älta det som INTE är bra och liksom glömma det andra (det som egentligen motiverar oss att fortsätta). GLÖM INTE ATT NI ÄR BRAAAAAAAAAAA!

    Kram

  2. Att komma i håg det positiva också är bara bra! Så länge det inte blir så att man bara tränar på det som går bra och glömmer bort att träna det som går dåligt… ;)

  3. Livet blir allt mycket roligare om man fokuserar på det som är positivt, både hos medmänniskor och våra kära hundar!
    Så glad att det går framåt med Kiraly:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.