web analytics
Vardagen

Fascinerande…

140113

Härligt väder idag på förmiddagspromenaden, soligt och kallt! Äntligen börjar Impe lyssna så pass bra även på mig att jag kan ha grabbarna lösa på en del ställen. Och lite fascinerande är det att så fort jag stannar, även om dom är ganska långt framför mig, så stannar dom också!? Fast himla praktisk!!

 

En annan fascinerande sak är hur otroligt fort det blir påfyllt i kalendern med aktiviteter, i vårt fall med hundaktiviteter av olika slag. I år kommer det att bli ännu mer än förra året då det förhoppningsvis kommer att bli en del kursande också (jag skickar ett STORT TACK till moster och morbror som gjort det möjligt för mig att satsa extra just i år), men även några fler grenar som ska hinnas med.

Med Hojt kommer jag ju att fortsätta med lydnad och bruks men där blir det nog mer kursande än tävlande då jag inte tänker ta någon LP-titel förrän vi är i elit. Och dit har vi ingen brådska då han bara är två år och vi har förhoppningsvis många år framför oss på tävlingsbanorna!
Sen ska Hojt äntligen få debutera på officiell utställning under året, och går det bra där så blir det nog några stycken.

Impe ska, hoppas vi, få en hel säsong på både whippetrace och LC och där kommer även lilla Luna att få börja nosa på det här med att springa efter en trasa! Jag kommer att prova att ställa Luna en del och sen får vi se om det inte blir någon lydnadskurs för henne också. Så ja kalendern är nästan fulltecknad redan Wink

 

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.