Evigheter sen…

Nu var det verkligen evigheter sedan jag bloggade men det har varit en hel del annat och lusten har inte riktigt funnits för att blogga….

Men här delar jag med mig av några härliga bilder från LC-tävlingen i Sjöbo för en dryg vecka sedan. Bilderna är från Lunas första lopp som blev avbrutet på mitten och dom fick starta om från andra svängen, hon sprang verkligen jättefint trots det!

Alla bilder är tagna av Raakel Ankarbranth – stort tack, alltid lika roligt att ha bilder som minne good

 

160409_1

160409_2

160409_3

160409_4

160409_5

160409_6

160409_7

2 reaktioner till “Evigheter sen…”

 1. Ibland blir det längre uppehåll mellan inläggen. Det är visserligen trist för oss som följer bloggen, men nu fanns det ju lite nytt att läsa.
  Hundvärlden är helt fantastisk. Man snöar gärna in på sin gren och inser ofta inte hur många olika typer av hundsport och aktiviteter som erbjuds. Öppnar man ögonen och sinnet så finns det ju massor av alternativ.
  Fina bilder att titta på också ?
  Kram ???

  1. Roligt att du fortsätter att läsa trots de sporadiska inläggen kiss

   Ja det har du helt rätt i, finns så mycket roligt att intressera sig för yes
   kram Heart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.