web analytics
Bruksträning,  Vardagen

Ett år har gått

Den här veckan har Jerker varit hos min moster och morbror tre dagar för att hjälpa till med dels ett byta av garageport och dels en ombyggnad av farstukvisten – blir kanonfint!

Veckan innan collie-sm tränade jag ett pass lydnad och den här veckan har det också bara blivit ett pass. Det var en ganska sen kväll jag tog Király med mig ut och körde ff på uppfarten. Gick riktigt bra men fortfarande är jag lite seg när det gäller lydnadsträningen men ska försöka få till ett pass i morgon.

Idag har jag gjort om hemsidan/bloggen som ni ser och efter det åkte vi ut i spårskogen.
Jerker lade åt mig och jag åt honom sen gick vi en sväng med hundarna och passade på att köra ett litet uppletande. Király fick två saker, en på ca 40 m och en på ca 15 m, tog först den närmast och sedan den längst ut. Bra fart och fint nosarbete, nu hade vi i och för sig varit noga så det var rak sidvind men ändå 8-)
Impe fick en sak och skötte sig riktigt bra även om han hade lite mycket spring i benen först ;-)

Spårande gick mycket bättre idag för båda hundarna så bara att fortsätta leka tall så ska nog Király fatta att det är hans arbete det här :yes:

I dag är det verkligen en bemärkelsedag – för exakt ett år sedan träffade jag Király för allra första gången :heart:
Så här såg han ut då:

 

Och här är han tillsammans med sin tvilling – Pricken, numera Kenszo:

Tänk så fort tiden har gått. Då för ett år sedan tyckte jag tiden gick VÄLDIGT långsamt innan jag fick hem min lilla Kung – Stimm och Csillas förstfödde, världens underbaraste lilla hund :inlove:

Hmm blev lite sugen på att träna lite så det får nog bli ett pass inne nu innan middag :yes:

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.