web analytics

Det närmar sig!

Bild från i veckan: Jag tigger aldrig, men var är min middag undrar Raya :-D

Idag sitter jag hemma och har det lite tråkigt. Jerker är i Stockholm på vinthundsfullmäktige och jag skulle helst velat har varit i Hovdala på årets första lure coursing-prov som går av stapeln den här helgen. Det är första gången på flera år som vi inte är där, saknar att få träffa alla trevliga människor, se fin lure coursing och framför allt att få umgås med det härliga gänget i sekretariatet!

Men jag får glädjas åt att Rayas mage växer och att vi snart får veta vad som döljer sig där inne :inlove: . Jag tror inte det är sådär jättemånga, men hoppas på ett lite gäng i alla fall (:kiss:) . Det är ganska kallt fortfarande men nu börjar det bli kris att få på henne täcket, det var ändå rejält tilltaget och lite i största laget förut.

Vi gör inte så där jättemycket just nu men Luna får ändå träna en del, både spår och lydnad och igår var hon och husse på klubbens utställningsträning bara för att umgås lite och ha roligt. Här hemma är det tur vi har tomten så hon får busa av sig efter dom i hennes tycke för korta promenaderna.

Raya får avsluta promenaderna med lite ”mödragymnastik”:

 

6 reaktioner till “Det närmar sig!”

  1. Vad fin hon är med sin runda mage!!

    Pratade f ö med ”rallygurun” om whippets och det visade sig att hon har fantastiskt trevliga erfarenheter av den rasen och pratade entusiastiskt om deras fina temperament och mångsidighet ?.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.