web analytics

Det går framåt

Är så glad att det finns människor i min närhet som verkligen peppar, stöttar och hjälper mig.
Både när det gäller hunderiet och jobbandet – tur ni finns :yes:

Att sen försöka ge lite tillbaks är en självklarhet – att växa tillsammans med sina vänner är såklart målet :rose:

När man sen dessutom har världens bäst man så käns livet riktigt bra :inlove:

I fredags var vi i Lenhovda och hade en trevlig dag med Helén och Classe :yes:

Jag och Király gjorde inte så mycket:

För Impe och Jerker gick det lite bättre. Budföringen var riktigt bra men fotpositionen lämnade en del över att önska, men med träning så kommer det helt säkert att bli mycket bättre ;-)

Classe och Bruno skötte sig riktigt bra efter sina förutsättningar!

Men klassens stjärna var Deco, som gjorde det mesta helt rätt :yes:

Finns många fler bilder men har inte hunnit gå igenom dom ännu – dom kommer så småningom!

I lördags tog vi det lugnt då vi hade gäster i fredags kväll (mycket trevligt!) och det behövdes göras lite här hemma…. det enda extra jag hittade på var en pinnstig med Király och den gick riktigt bra :rotfl:

I går stod det spår på schemat till sammans med Ulrika och alla tre hundarna skötte sig galant :inlove:
Så himla roligt att Király nu verkar tycka spårandet är lika roligt som jag tycker det är :yes:
Efter fikat körde vi en pinnstig men idag gick den sådär… Király var helt inställd på spår och valde helt sonika bort pinnarna först. Vi fick till det bra på slutet men nu ska jag ta mig en funderare på hur jag vill ha pinn-markeringen. Han har ju en tendens att tugga på pinnarna när han kommer med dom så kanske vi ska ha en annan typ av markering?!

 

11 reaktioner till “Det går framåt”

 1. Så roligt att du fått upp hans intresse för spåret. Vad tror du själv var avgörande för det? Godis, allmän mognad eller något annat? Du grejar säkert markeringarna också. Det är ju det som är så spännande med träningen, problemlösandet. Tänk vad trist om allt gick på räls.

  1. Formulerade mig nog lite fel för intresse för spår hade han redan som liten men sedan ”lyckades” jag lära honom att spår handlade om att leta pinnar inte om att spåra :-/
   Nu har jag äntligen (tror och hoppas jag) hittat ett sett som har lärt honom hur han ska spåra och det tycker han är jättekul :yes: Och jag tror att det är godiset som har fått honom att fatta hur, och varför, han ska spåra.
   Ja problemlösning ÄR himla roligt, både för egen del men även att hjälpa träningskamraterna :star:

 2. Riktigt underbar läsning, även om jag måste rätta dig på en punkt …
  Du har inte världens bästa man, för det har JAG ;-)
  KRAM

 3. Riktiga vänner är guld värt <3

  Kul att Király tycker spåret är så himla kul nu :)) Synd på pinnarna bara, men jag är helt övertygad om att du löser det :))

  1. Ja visst är dom :yes:

   Ja jag hoppas det, ska ta mig en funderare och sen ta den träningen på sidan om själva spårträningen och låta båda sakerna bli riktigt bra innan jag för ihop dom :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.