Däck

Har försökt träna ordförståelse på sitt och ligg i veckan. Det går sådär kan jag säga och det beror helt på mig. Jag tycker av någon anledning att det är SÅ svårt även om jag vet hur jag ska göra…..

Tänkte även ta och börja med platsliggningen och funderade då på om jag ska ha ”hakan i backen” eller inte. Beslutade mig för att ha det och satte i går igång med att försöka shapa in det från början. Säger bara ”Jösses vilken snabbtänkt hund jag har” In Love  Körde tre gånger 2-3 min och sista passet lade han ner huvudet mellan framtassarna nästan varje gånge, och detta helt på frivillig grund! Yes  Har fått tipset att jag ska sätta ord på det direkt och med tanke på hur bra jag är på det så är det nog ett bra tips. Funderade ett tag på vilket ord jag vill använda och har nu bestämt mig för att som många andra använda det norska ordet för plats = Däck.

Nu blir det ingen träning över helgen då Jerker och jag är på väg till Stockholm men nästa vecka får vi ta tag i det hela igen.

Ha en bra helg alla ni därute!

Dagens tanke:
Alla är vi väl lite egoistiska men var går gränsen för ”acceptabel egoism?

Erica

HÄRLIGT!! Han verkar duktig, den lille kungen – och du med! Så roligt.
Jag tycker ju (förstås) att du valt klokt när du gett honom en uppgift i platsliggningen redan från början Wink .
(Alla var ju som bekant inte lika smarta sad .)
Angående tanken tror jag att vissa skulle må bra av att tänka lite MERA på sig själva, samtidigt som vissa borde tänka lite MINDRE på sig själva. Grundregeln är att inte utnyttja eller trampa på andra.
Kram

Anna

Jadu platsligget är inte så lätt när man har ”myror i brallan” som våra goa killar verkar fått en släng av Wink Dagens tanke är inte heller lätt, för det är ju klart man vill se om sitt egna, det är ju sällan nån annan gör det åt en. Men det får ju inte gå ut över andra hela tidenThinking

Sara

Jätte duktiga är ni han kommer få en fin plast om han nu kan lära sig att vara ställa lite mer än 3 sekunder åt gången ;O)
Hoppas ni får en bra helg!

Bettan

Ha det så trevligt i huvudstaden och hos kompisarna smile KAnske vi kan sitta nån gång allihopa runt det ovala bordet på verandan.
Knepig fråga Neutral ”Acceptabel egoism”? I mycket av det man gör kan man ju hitta ett visst mått av egoism i om man rotar och analyserar det hela mer filosofiskt. Men om allt jag gör är för egen vinning så kan man nog säga att jag är oacceptabelt egoistisk Razz
Kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.