web analytics

Blandad kompott

Helgen som var har jag tillbringat på Kalmar BKs agilitytävling, första jobbarhelgen för året! Lördagen var mycket givande när det gällde att social/miljöträna mina hundar, supernöjd :yes:

Camms Ceger och Akinnaz Herceg Hojt bekantade sig med varandra och insåg snabbt det roliga i att busa med en lika dan – det skilljer bara 2 veckor på grabbarna :heart:

och söndagen var givande ur arbetssynpunkt! Det blev en hel del hundar som fick antingen massage eller bara en genomgång för att matte/husse skulle få lite bra tips för framtiden – alltid lika roligt att hjälpa :-))

Jerker och Impe var på whippetrace-träning i lördags och nu har Impe avanserat till att starta i startboxen och springa med en annan hund. Båda sakerna hade gått strålande och Impes enda fokus är TRASAN!!! Så på nästa träning ska han få springa med fler hundar samtidigt och om även det går bra är det visst dags för att ut och tävla för att få sin licens – superduktig liten ”guldfisk” :heart:

I går fylde sötaste prinsen 16 veckor och det ”firade” vi med att börja träna på att springa till godiskål och sen se om vi kan lära in backa. Mycket snabbtänkt liten valp, synd att hans matte inte är riktigt lika snabbtänkt ;-) Ja, ja vi har roligt i alla fall och om det sen dröjer lite med inlärningen står jag ut med :inlove:

I dag har vi varit på ”byn” och gått runt Ersjön tillsammans med mamma och den här gången lyckades vi avhålla Hojt från att bada ;-) Efter en sväng in till mamma så åkte jag förbi centrum och handlade samtidigt som jag passade på att ta ut Király och träna stå och ligg med störning – gick ok.

 

9 reaktioner till “Blandad kompott”

    1. Ja visst är dom söta :inlove:

      Näääää så trist…… se nu till att bli av med den snabbt!!!!!
      Har ett förslag om inte vädret ändrar sig men vi hörs om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.